Ciekawe, czy będzie DP czy reczej będą jechać na zmiany. Już w zwiastunie fajne teksty o white boys. Zapowiada się kolejny ściek z jakże wielorasową Zendayą.
grunt ze bez rasistów w kinach, czyli moze da sie obejrzec, nie bedzie trzeba siedziec obok osob niewyksztalconych z ubytkami rozumu nawiazujacych do rasy aktorow w filmach. Dla mnie dobra reklama.
twoja głupota i skrzywienie moralne jest godne podziwu. Dlaczego wszyscy lewacy są tak żałośni?? :(
To ty jesteś prawaku żałosny gadasz jak typowy patol ze stadionu. Ja jestem centrystą deklu. Dla mnie to obojętne. Typowy lewak będzie mail ból dupy. Oceniam fabułę, aktorstwo, muzykę itd
czyli tak zwanie gra...taki zawód. Nie jako pierwsza i nie jako jedyna całuje się z innymi aktorami ;)
Znaczy pewnie nie będzie szczęśliwa w związku z białym z uwagi na mniejszego khutasa. Od kilku lat jest tendencja do ośmieszania białych jako kochanków i partnerów i promowanie związków międzyrasowych. Natura.
Wyolbrzymiasz z tymi khutasami. Mamy 56 płci i nie wszystkie lubują się w męskich przyrodzeniach. Myślę, że tu akurat tkwi problem w twojej psychice. Poznałeś niewłaściwą kobietę z wielką dziuplą, gdzie niejeden ptak już mieszkał. Nie możesz przez to skreślać każdej kobiety - jest jeszcze parę normalnych. Poszukaj na wsiach, tam LGBT i lewizna jeszcze się nie panoszy. Odpuść duże miasta, bo tam już niedługo paru ciemnoskórych ginekologów od Donka zacznie badać białe mięsko :)
Na wsi żyje tępa prosta patologia. Wieś się omija. A im brzydsza amerykanka, tym pewniejsze, iż pochodzi ze wsi. Teraz widać kto tu najwięcej sra. Wam trzeba trzeba zlikwidować KRUS, bo i tak nie zagłosujecie na PO. PIS udupiło rolnictwa wy cicho, bo ksiądz tak kazał teraz wam powinno się tak śrubę dokręcić byście wyli, ale PO jest za miękkie.
Ta zwaszcza że ci co mają kasę opuszczają miasta masowo i wolą przedmieścia, piękne dziewczyny są wszędzie inteligencie
drogi filmwebie, apeluję o przywrócenie starej metody porządkowania wątków, gdzie liczba polubień pod tego typu wysrywami, nie windowała ich na początek sekcji
Ona ten film wyprodukowała, na spółę z innymi, tak wynika z napisów końcowych, więc zapewne obsadziła sama siebie.
Durny spermiarz pewnie żadnej nie miał, bo która chce debila kasa i wygląd to za mało, ale gdy nie ma nic.t o już znacznie gorzej.