Chata

The Shack
2017
6,7 39 tys. ocen
6,7 10 1 39356
4,2 6 krytyków
Chata
powrót do forum filmu Chata

Czy ktoś z Was orientuje się czy film będzie dostępny w Polsce?

użytkownik usunięty
Allison

Tak mi się wydaje...gdzieś chyba czytałam, że 03.03 ma być premiera?

ocenił(a) film na 5

Premiera premierą, ale niestety potem film można obejrzeć tylko na kilku pokazach i tyle :(

Allison

Ale w czym problem? Ważne, że w ogóle będą puszczali w kinie. Jak chcesz obejrzeć film, to idź na jeden z pierwszych seansów i po problemie. Przecież nikt nie będzie puszczał filmu przez 1,5 miesiaca po 5 seansów na dzień tylko dlatego bo Ty tak chcesz. Nawet "Fantastyczne zwierzęta" szybko zdjęli z multipleksów.

ocenił(a) film na 5
Patianna

Patianna nie do końca się zrozumiałyśmy :) Często mimo tzw. 'polskiej premiery' filmy nie są puszczane w żadnym kinie.

ocenił(a) film na 5
Allison

Ps. Następnym razem, proszę nie atakuj mnie ;) "Fantastyczne zwierzęta" to zupełnie inny przypadek, sprawdź jak wygląda sprawa z niszowymi filmami. Niestety w większości przypadków nie są dostępne w kinach. Właśnie o takich filmach mówię.

Allison

W sumie nie zauważyłam sytuacji, że film ktory ma w PL premierę nie ma seansów w kinach. Chyba, że mieszkasz w mniejszym mieście. Przepraszam, za ostro zareagowałam. Co do filmów niszowych to zauważyłam, ze ich sytuacja w jest kiepska.

ocenił(a) film na 5
Patianna

Niestety czasem tak bywa. Mieszkam w Warszawie, więc wydawałoby się, że mam ogromny dostęp do seansów, a bywa jak bywa.

ocenił(a) film na 10
Allison

"Chata" to nie jest zamówi taki niszowy film. Zobacz na obsadę...

falcandus

Dobra obsada, ale np. film Pasażerowie z Jennifer Lawrence i Chrisem Prattem, zbierał dobre oceny, ma dobrą obsadę, a w moim mieście nie puścili. Bolesławiec - niemal 45tys. miasto, jedno z większych na dolnym śląsku, a napewno ładniejszych (tylko Legnica i Zgorzelec je przewyższają).

ocenił(a) film na 2
Allison

Widziałam w środę zwiastun w Cinema city przed La La Landem, więc raczej się pojawi, pytanie w ilu miastach.

ocenił(a) film na 5
Karesia

Dzięki za info :) W takim razie już prawie pewne, że w Cinema City będzie :)

Allison

Właśnie jest na Canal + ....