PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4531}

Cherry model 2000

Cherry 2000
1987
5,9 1,4 tys. ocen
5,9 10 1 1439
6,0 3 krytyków
Cherry model 2000
powrót do forum filmu Cherry model 2000

Jeśli ktoś nie jest fanem tego rodzaju kina, wytrzyma max 30 minut zanim zaśnie.

użytkownik usunięty
Mac_28

Tak...popłuczyny Kac Wawa ocenione na arcydzieło.
Człowieku...nie ośmieszaj się. Nie mam zwyczaju opierać sie na czyichś recenzjach i nigdy tego nie robie ale u Ciebie ?!

Brak słów.
Na każdy film z tamtej epoki trzeba popatrzeć trochę innym okiem.

ocenił(a) film na 1

Ot i kolejny troll. Po coś tu wlazł? O filmie nic nie napisałeś, a to jest forum o filmie. Swoje "złote" myśli zachowaj dla siebie.

użytkownik usunięty
Mac_28

Plastikowe to może być wiaderko.
Sztuczne ? Co sztuczne ?
Naiwne ?! A czym niby ten film jest ?
Tani film klasy B z prostą fabułą, który po prostu można zobaczyć.

A Ty co napisałeś ?
Brak kreatywności, suche zdania nie mające nic wspólnego z oceną filmu.
JA jestem trollem ? Twój komentarz na bazie gimnazjalisty z życiem zamkniętym w swoim w telefonie.

Postaraj sie lepiej na drugi raz bo kompletnie Ci nie wyszło.

ocenił(a) film na 1

Film jest tak słaby jak Twoje oceny. Śmieszą mnie takie dzieciaki jak Ty, natychmiast opisujące innych jako gimnazjalistów. Dzieci mam starsze od Ciebie. Nie mam czego pisać o tym filmie, bo jest beznadziejny jak Twoja składnia.
Bardzo trudno jest opisać chłam.
Piszesz, że filmom z tego okresu należą się specjalne względy. A to dlaczego? Obejrzyj sobie Terminatora który był kręcony sporo wcześniej i spróbuj oba porównać.
Twoja sprawa jeśli oglądasz filmy typu Cherry.. obgryzając paznokcie i rumieniąc się z emocji, ale moją sprawą jest, że takich filmów nie oglądam i ostrzegam innych.
Tylko taki emocjonalnie rozchwiany osobnik może uznać, że ma jakiekolwiek prawo do pouczania innych i tylko w takiej trądzikowej głowie może zakiełkować nadzieja, że ma coś istotnego do powiedzenia.
Ja nie odbieram Ci prawa do estetycznych uniesień przy Cherry.. i nie mam zamiaru oceniać Twojego gustu, ale powinieneś zdać sobie sprawę, że własne zdanie to nie tylko Twój przywilej, no i że z przywileju należy korzystać umiejętnie. Przywilej to nie przymus.
Nie będę zbytnio zawiedziony jeśli ten przekaz do Ciebie teraz nie dotrze, ale może kiedyś jak już dojrzejesz
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Mac_28

Człowieku...masz problemy i to potężne.

Prócz obrażania - NIC. Kompletne dno.

Znowu Ci nie wyszło. Żyj swoim arcydziełem.