Poland Totalne dno ,klapa,beznadzieja ,wielka reklama tego filmu i już wiadomo że nie należy oglądać.Niestety obejrzałam tylko i wyłącznie z ciekawości ,płakać mi się chciało ale nie ze śmiechu tylko z żalu nad polską kinematografią ,która coraz bardziej schodzi na psy.Film polecam dzieciom z podstawówki i gimnazjum im może się podobać.Gra aktorska po prostu żenada a w niektórych momentach miałam wrażenie jakby aktorzy się zacinali albo chorowali na autyzm.Film mógłby być naprawdę dobry ,ale zabrakło w nim życia. Obejrzyjcie sami i oceńcie . Uwaga nie zaśnijcie na nim !!!
P.S Czy tylko Machulski w tym kraju i czasem Lubaszenko umieją zrobić dobrą komedię ? W takim razie produkują ich za mało !!!!!
Zgadzam się w 100%. Film słabiutki od pierwszej sceny. Nie spodziewałam się niczego rewelacyjnego, ale miałam nadzieję, że choć trochę się pośmieję. Niestety - zdołałam się zaledwie ze dwa razy uśmiechnąć, a przy okazji zdrzemnąć:(( Straszne aktorstwo, Bosak (którego bardzo lubię)- drewniany jak mało kto, Małaszyński żenujący. Brr, żałuję, że to obejrzałam. Ale nastolatkom rzeczywiście może się podobać.