Film jest wybitną prezentacją chu*owości przez największe "CH".
Jak to gówno odzwierciedla popyt w Polsce to mój patriotyzm wystawiony zostaje na ciężką próbę...
Takiego gniotu nie widziałem w polskim kinie od czasu filmu Jeszcze Raz.Nie zgodzę się jednak z tym aby Ciacho odzwierciedlało jakość polskiego kina.Może w pewnym stopniu tak ale w ciągu ostatnich kilku lat widziałem wiele genialnych polskich filmów Dom zły,Rewers,Wojna polsko-ruska,Galerianki,Enen,Różyczka,wcześniej Pręgi,Wszystko będzie dobrze i pare innych.Te filmy mogę polecić ze swojej strony a różne takie Ciacha,Testosterony itp polecam omijać szerokim łukiem
Akurat "Testosteron" uważam za najlepszą polską komedię od wielu lat. Przed nim chyba tylko "Pieniądze to nie wszystko" tak mi się podobało. Po "Testosteronie" nie widzę nic szczególnie godnego uwagi. Mówię teraz oczywiście tylko o komediach.
Źle się wyraziłem. "Pieniądze to nie wszystko" podobały mi się jeśli mówimy o okresie po roku 2000. ;)
Oglądałem Testosteron i nie doszukałem się tam śmiesznych dla mnie momentów,ale to tylko moje zdanie.Jeśli chodzi o komedie po 2000r to naprawde mało było dobrych