...za to nam sie bardzo podobal. Jedna z nielicznych polskich komedii
ostatnich lat, przy ktorej (w przeciwienstwie do innych polskich
pseudoprodukcji) usmialismy sie po pachy.
W pelni sie zgadzam. Film jest b.dobry. Ja sie smialem do lez. Malaszynski rozwalil mnie, nie spodziewalem sie ze tak dobrze wypadni w komediowej roli (pierwszej jak sie nie myle, nie liczac epizodow o Majewskiego). Kot klasa (jak zawsze), Zmuda (polska perelka) veri najs! Film Vegi, czyli poziom jest utrzymany od poczatku do konca. Polecam wszystkim fanam polskich komedi bo naprawde warto!!!!! zobaczyc Ciacho.
9/10 - dalbym 10/10 ale nie wiem po jaka Cholere Konowicz wystapil w tym filmie.
Potwierdzam!!! Montaż oskar!; efekty specjalne oskar!(radiowóz na linie - rewelka); dżwięk dwa oskary!(ach te przeboje świetnie dopasowane) a scenariusz i reżyserka to mistrzostwo świata. C Z Y M Y O G L Ą D A L I Ś M Y T E N S A M F I L M ???????
Zgadzam sie jak najbardziej.Pozytywny film.Oczywiście w Polsce nieobejdzie
sie taki film bez krytyki ze strony głupich krytyków ale u nas tak to juz
jest.Duzy plus za muzyke we filmie, dawala dobry nastrój i fajnie sie
oglądało.Polecam
dno na maksa wg mnie.
bez porownania z klasykami typu killer.
co to ma byc fabula, juz filmy z paris hilton z imdb topbottom sa lepsze
Właśnie jestem po seansie. Film jest KAPITALNY. On dokładnie miał taki być, idealne kino klasy B. Taki miał być!!!Aktorzy stanęli na wysokości zadania, a Tomasz Karolak - aktor prze...W testosteronie pokazał już pazur, a tutaj potwierdził swoją klasę.
Film jest za dobry i inteligientny dla, niestety większości, ale nie będę jadł gówna tylko dlatego, że miliony much tak robi...
9/10
Dziękuję
Film klasy B dla ludzi z klasą B(uraczaną) czyli takich co słuchają disco polo i wieszają sobie na ścianie jelenia na rykowisku. To diso polo TAKIE MA BYĆ! i ten jeleń też TAKI MA BYĆ!
Popieram. Choć dałem tylko 7/10. Jak na polskie kino, świetne sceny pościgu. Fabuła niezbyt ambitna ale o to przecież w komedii chodzi.
Mi sie bardzo podobało...
może za bardzo zdradzili fabułę przez ten marketing.....
no i powinni w filmie powinni nie zdradzać od początku kto ją wrobił. Tylko tyle mam do zarzucenia.
Dałem 2/10. Totalnie nic ciekawego ani śmiesznego nie zauważyłem. Poczekałem aż Pani Marta pokaże cycki a potem off. Żenada (mówię o filmie ofc)
Film z żenującym poczuciem humoru. Generalnie bardzo szkoda, ponieważ Vega kiedyś wiedział co robi. Ambitny i dobry Pittbul teraz zmienił się amerykańską papkę. Już abstrahując od poziomu humoru trzeba jasno stwierdzić, że fabuła jest do bani. Jedno i drugie można bardoz prosto wytłumaczyć. Scenarzyści długo siedzieli na bashu, joemonster i youtube, żeby znaleźć "śmieszne rzeczy", a potem je połączyli. Jednym słowem fabuła powstała dla internetowego gówna. Owszem w Internecie są śmieszne rzeczy, ale ich nieudolna przeróbka jest żałosna. Nie dosyć, że wypada blado przy oryginale (Żak podczas spalenia plantacji konopi...żal, gdzie w oryginale bodajże żołnierz, albo reporter rechotał z czasem coraz bardziej, próbując utrzymać powagę) to jeszcze to są ogólnie stare i znane motywy...Jak ma to smieszyć. No jak ktoś nie przeglada tego co się dzieje w sieci, to pomyśli że zajebiste pomysły, ale niestety tak nie jest.