3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91678
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Kiedyś był wywiad z panem M.Dańcem,i stwierdził ze większość ludzi idących na kabaret,komedię siada i wygląda na osobę która mówi BAW MNIE !!! i nawet stado najlepszych komików nie da rady kiedy człowiek jest uprzedzony,siadając przed telewizor ,siadałem do komedii sytuacyjnej z polskimi aktorami,nie będąc uprzedzony do nikogo przez oglądanie telenowel na TVN i POLSACIE tudzież programów rozrywkowych gdzie prawie wszyscy z występujących aktorów w tym filmie się udzielają...dostałem dokładnie to co chciałem.Komedię,humor,i rozrywkę ale przede wszystkim film który był na swój sposób ciekawy,po prostu ubaw po pachy.

PS:Małaszyński za Karolka to powinien jakąś nagrodę dostać,był kapitalny.

ocenił(a) film na 8
lolo776

Sądzę bardzo podobnie... Karolek był niemożliwy... świetnie mu to wyszło, cała kreacja i ten image... Nie do poznania porównując do "Magdy M" itd..

Cały film odniosłem wrażenie iż był robiony na bardzo Amerykański z przymrużeniem oka i dodaniem sporej dawki parodii która w rezultacie była świetna. Aktorzy dobrani bardzo dobrze, film może nie zachwycił mnie niesamowicie, ale zaskoczył bo nie był oklepany. 8/10

Drugi film który mnie zaskoczył pozytywnie z polskich poza "Ogrodem Luizy" 10/10.

ocenił(a) film na 1
namec2

Zrobienie dobrej parodii to też sztuka, ale Vega nie dał rady, od jego żartów zęby bolą. Z całej obsady filmu broni się tylko Małaszyński. Muzyka w tej "parodii" przyprawiała mnie o fizyczny ból. Moja ocena to 1/10. Polecam udaną parodię amerykańskiego kina akcji: angielski "Hot Fuzz"

ocenił(a) film na 10
lolo776

Ostatnie zdanie,że MAłaszyński powinien dostać nagrode za rolę KArolka w pełni popieram.Karolek był najlepszy.