Fajna,śmieszna,głupia polska komedia.
Jestem mile zaskoczona, spodziewałam sie kolejnej romantycznej pseudokomedii, a tu miłe zaskoczenie:)
Zastanawiam się ile można zarobić na zakładaniu nowych kont i pisaniu przychylnych opinii? Sam bym chętnie dorobił;)
I na poważnie - nie bylem na filmie ale słuchając relacji znajomego - nic nie straciłem. I taka refleksja: film musi być naprawdę denny skoro twórcy filmu muszą sięgać po takie metody jak opłacanie ludzi za wystawianie opinii na forach. Szczególnie to przykre biorąc pod uwagę, że bierze w tym pośrednio udział Vega, twórca już kultowego dla mnie Pitbulla.
koleś, zastanawisz sie nad tym czym być dziwką? to nieźle o tobie świadczy. jakbys miał rozum to bys wiedzial, ze nikt nikogo nie opłaca bo po co? nie trzeba być geniuszem zeby założyć konto i skoro dystrybutor chciałby pisać pozytywne opinie to wziąłby jednego ze swoich pracowników i on w ramach pracy załozyłby 1000 kont i pisał pozytywy za darmo!!! nawet gdyby to co w tym złego? myślisz ze dystrybutor Avatara, Pasji itp nie zrobiłby tak samo? Takie są reguły rynku. Ale oprócz tego są miliony ludzi, ktorym Ciacho sie podoba i piszą szczerze, zasypując fora setkami komentarzy bo im sie tak PODOBA! i tobie i innym kretynom nic do tego.
Do hipisa:
Twoja wypowiedź jest żenująca.
"Ale oprócz tego są miliony ludzi, ktorym Ciacho sie podoba i piszą szczerze" - g**no prawda!
Po pierwsze miliony tego shitu nie obejrzą, a po drugie nawet jak obejrzy to 200 000 ludzi to 99% z nich film się nie spodoba.
W każdym społeczeństwei występują dewianci filmowi, którym "Ciacho" szczerze mogłoby się spodobać, ale to znakomita MNIEJSZOŚĆ.
Wytłumacz mi, dlaczego KAŻDY kogo spytam o ten film, przyznaje mi rację, że szkoda kasy?