Czy wy nie mieliście wrażenia dejavu gdy to oglądaliście ? Początkowy tekst z grotą
nestle ? Tekst który ukazał się parę lat temu bodajże na samosi czy w brawo.
,,Śpieszmy się kochać mężczyzn, tak szybko...dochodzą!'' - tekst stary jak świat na
joemonster się pierwszy raz pokazał
,,Kiedyś miałem tak bujne życie erotyczne, że po wszystkim nawet sąsiedzi wychodzili na
papierosa.'' - to z kawału, zapewne większość go zna
,,Dyplomacja to powiedzieć komuś spierdalaj w taki sposób by poczuł podniecenie na
myśl o zbliżającej się podróży.''-cytat z joe albo bash , też koło roku
,,-Jan: Opowiedz mi o tym wypadku.
-Karzeł: Nie było żadnego wypadku.
-Jan: to masz taki ryj od urodzenia?'' - tekst tak samo czerstwy jak seria ,,twojastara''
,,-Ciasny Wiesiek: Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić moją mamę, i wszystkich
kolegów i koleżanki ze szkoły gastronomicznej w Żyrardowie.'' - i co teraz Żyrardów
będzie wychwalać ten film ?
Film śmierdzi taką amatorszczyzną , czułem się jakby dziecko dorwało w swoje ręce
kamerę i starało się nakręcić film.Filmy to były wtedy jak kręcili ,,chłopaki nie płaczą '' czy
,,poranek kojota'' ale ten syf nie jest filmem.Może ludzie bez internetu którzy nie znali tych
tekstów się pośmiali ale ja w tym filmie się zaśmiałem raz a porządnie.Gdy kononowicz
czytał te akta.To był strzał w 10 go tam umieścić :D Nawet jak spalali marichuane i że ten
policjant nawalił się tym dymem , komuś się to z czymś nie kojarzy ? Ano tak filmik z
Youtube gdy to w stanach policja spalała plantacje marichuany i wtedy jeden musiał
ujdzielić reportażu i o dziwo tak samo jak w ,,ciacho'' był nawalony.I jeszcze ten
sztuczny,udawany śmiech ktory ten grubas staral się z siebie wydusic gdy to niby był
zjarany.Kaszana film oceniam na 2/10 . Ratuje go kononowicz i cycki tej aktoreczki.Tak to
reszta ssie
Plus - sprej z brokatem na włosach intymnych z wpadek w bravo. Jeśli kogoś śmieszą te żarty, to spoko, jego gust, ale jak można dobrze ocenić ten film, skoro nikt w nim nie wykazał się inwencją (same stare przejedzone żarty z internetu), gra aktorska była dosyć fatalna. O braku składnej fabuły chyba nie muszę wspominać?
hmm no może dla tych co oglądali tego o czym ty mówisz to nie mieli ja tego nie oglądnąłem ale specjalnie obejrzę