3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91649
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Vega pisze już scenariusz do drugiej części filmu, chce zaangażować w swoim projekcie takie "gwiazdy" jak: Jola Rutowicz, Baśka, Kononowicz, Sara May, Gracjan Roztocki

no_bo_co

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA to bedzie lachen

ambershine

pomóżmy wspólnie napisać drugą część!!!!;)
plan jest prosty...bohaterka grana przez Żmudę zakochuje się w bohaterze granego przez Gracjana Roztockiego. Gracjan to gwiazda "szołbiznesu" ale przeżywa katusze bo zakochuje się w jednym z braci - którym?? proponuję zrobić trzy wersje filmu żeby w każdym się zakochał...owa sytuacja powoduje komedię pomyłek i wiele gagów...

panie Vega mam nadzieję że "Wor w zakonie" będzie doskonałym kinem sensacyjnym i w tym widzę pana...wiem że pieniążki są ważne ale po co robić coś czego się nie czuje.

enricopalazzo

ja mam inny plan. Jola zakochuje sie w Gracjanie (synnym gwiazdorze) ale jego matka Baśka planuje go wydać za gwiazde Sare May bo przez to beda zyski, co powoduje liczne sprzeczki <lachenowskie> natomiast Kononowicz dyspotyczny ojciec Joli, zabrania jej sexu przed 40stka, i zabawy z gwiazdorami. Celem dziewczyny jest uwiedzenie Gracka mimo iz jest miedzy mlotem a kowadlem. Mysle ze moj scenariusz bylby zabawniejszy i sensowniejszy niz pana Vegi czy jakiegos tam bo nie wiem co to za pala.