nie wiem skad u Was tyle krytyki i dlaczego takie niskie oceny no ale coz... rozne sa gusty
Oceniłam na 2 - film debilny jak Karolek. Dobre ma tylko momenty, całościowo szit.
to prawda, myślałam może, może tym razem to będzie coś - ale nie bez kozery kolejna "najlepsza produkcja tego roku" czy jak tam zawsze zwiastują kolejny film, bez względu na czas, gatunek itp. - w kinach przemknął jak błyskawica w tym filmie....... czy sponsorzy to naprawdę kretyni??? chyba nie - skąd więc ostatnio tyle kich w kinach?
Są rzeczy tak oczywiście dobre lub złe że nie powinny podlegać gustom, ten produkt pseudofilmowy to film zły w najczystszym tego złowa znaczeniu.
całościowo nie najlepszy, za to niektóre sceny i teksty są powalające. ogólnie dla mnie bardziej na +, jeśli chodzi o polskie komedie jeden z najlepszych filmów.
hehe smieszy mnie ze ludzie pisza ze film debilny, przeciez on taki mial byc wlasnie, przepelniony kiczem, itp, świetna rola Małaszyńskiego i Kota stylizowana na Linde:D ogólnie chyba jedna z lepszych komedii które wyszły ostatnio u nas. Rozpatrzając ten film film TRZEBA wziąć pod uwagę, że nie jest to komedia w stylu Chłopaków, Kilera i innych tylko ma śmieszyć swoim debilizmem i to jej się udało wg mnie:) można śmiało obejrzeć:)
zależy czego się spodziewaliście, ja wiedziałam, w jakim to będzie stylu ;) dla mnie 6, rewelacyjny odmóżdżacz i wyluzowywacz ;)
a nie macie tak, że nie potraficie ogarnąć pewnych momentów w filmie? już nie pamiętam przy jakiej scenie doszłam do wniosku , że czegoś nie rozumiem .. ale niektóre cytaty były w porządku;) że tak się wyrażę..
pewnie, że jest fajny! xD nie wiem czy zamierzenie (mam nadzieję, że tak) czy też nie, ten film był w pewnych momentach tak przesycony ironią i sarkazmem, iż nie wiem jak może się on nie podobać. a dodając do tego jego satyryczny, prześmiewczy charakter oraz sporą dawkę zabawnych 'haseł', stanowi on świetną rozrywkę na wypełnienie wolnego czasu. ;d podziwiam również profesjonalizm aktorów xD bo ja osobiście nie potrafiłabym zachować należytej 'powagi' przy odgrywaniu takich ról xDD aaa! i ta obsada : Pani Basia, Krzysztof Kononowicz... xD
film ten jest ewidentną parodią i według mnie właśnie pod tym kątem należy go oglądać, żeby go docenić c:
sama lałam po kostkach podczas oglądania, także polecam xDD
film jak najbardziej ok , zgadzam się -obsada świetna :D
Wszystko byłoby dobrze gdyby nie to , że Trzebiatowska zagrała niestety beznadziejnie...