Nie jestem wymagającym widzem i nie wymagam od filmu zwłaszcza komedii aby była jakaś logiczna całość, ale po obejrzeniu tego filmu byłem w głębokim szoku, cały film nie trzyma się kupy, gra aktorska na bardzo niskim poziomie, denne dialogi, jedyny plus w tym filmie to muzyka.
W filmie nie ma fabuly, bo tego nie da sie nazwac fabula.
Ja tez nie wymagam wiele od komedii, ale bylem zazenowany. Poziom dla ludzi z podstawowki i to naprawde wczesnych klas.
Na poczatku jest chyba z 10 sponsorow i jak zwykle w filmie RADIO ZET! Jeszcze do tego nachalny product placement. Zenujace.
Dodam jeszcze tragiczna gre aktorska (glownie kobiety) i kolejny raz po poprzedniej takiej produkcji (Job i Milosc Na Wybiegu - o ile pamietam) zamiast fabuly serwuje sie dowcipy i to najgorsze, ze juz od dawna znane dowcipy. Gdzie sie da wciskaja jakies niby smieszne powiedzonka, zeby co pare minut widz sie zasmial, a to daje odwrotny rezultat.
Zgadzam się... obejrzałem... jedna wielka masakra... nie wiem czy Polski nie stać na coś lepszego??? nie polecam ludzie omijajcie szerokim łukiem...
Nie, no, serio, to jedna wielka KOMPROMITACJA. Kupa niezręcznie w jedną całość skleconych oklepanych kawałków. Aż nie mogłem się doczekać, aż ktoś rzuci skórę od banana, a kto inny wyrżnie na niej orła. Przez cały film rozśmieszyło mnie tylko "Uuuuuuuuu powiem, pooowiem" Ciasnego Wieśka. Jak na prawie dwie godziny oglądania to stanowczo za mało.