3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91650
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Nie jestem wymagającym widzem i nie wymagam od filmu zwłaszcza komedii aby była jakaś logiczna całość, ale po obejrzeniu tego filmu byłem w głębokim szoku, cały film nie trzyma się kupy, gra aktorska na bardzo niskim poziomie, denne dialogi, jedyny plus w tym filmie to muzyka.

ocenił(a) film na 3
slawek_1980

W filmie nie ma fabuly, bo tego nie da sie nazwac fabula.
Ja tez nie wymagam wiele od komedii, ale bylem zazenowany. Poziom dla ludzi z podstawowki i to naprawde wczesnych klas.
Na poczatku jest chyba z 10 sponsorow i jak zwykle w filmie RADIO ZET! Jeszcze do tego nachalny product placement. Zenujace.
Dodam jeszcze tragiczna gre aktorska (glownie kobiety) i kolejny raz po poprzedniej takiej produkcji (Job i Milosc Na Wybiegu - o ile pamietam) zamiast fabuly serwuje sie dowcipy i to najgorsze, ze juz od dawna znane dowcipy. Gdzie sie da wciskaja jakies niby smieszne powiedzonka, zeby co pare minut widz sie zasmial, a to daje odwrotny rezultat.

użytkownik usunięty
_Michal

Zgadzam się... obejrzałem... jedna wielka masakra... nie wiem czy Polski nie stać na coś lepszego??? nie polecam ludzie omijajcie szerokim łukiem...

ocenił(a) film na 1
slawek_1980

Nie, no, serio, to jedna wielka KOMPROMITACJA. Kupa niezręcznie w jedną całość skleconych oklepanych kawałków. Aż nie mogłem się doczekać, aż ktoś rzuci skórę od banana, a kto inny wyrżnie na niej orła. Przez cały film rozśmieszyło mnie tylko "Uuuuuuuuu powiem, pooowiem" Ciasnego Wieśka. Jak na prawie dwie godziny oglądania to stanowczo za mało.

slawek_1980

nic dodać nic ująć... kolejna porażka naszej kinematografii ;) ręce opadają :)