3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91650
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Pierwsza polska komedia od X-czasu, na której rzeczywiście można się pośmiać. Może nie jest najwyższych lotów, ale przynajmniej można się pośmiać.

ocenił(a) film na 5
elmirka27

pośmiać to się można o wiele bardziej na "To nie tak jak myślisz, kotku" ;) i Kot też tam gra ;p

Magda_Andrzej

Też tak uważam-niektóre teksty całkiem zabawne.Fajnie jest zrobiony montaż odbijania wozu policyjnego.Łatwy i przyjemny w odbiorze.
Ciekawy jest dobór aktorów ze Steńką na czele.
Nie wszystkie filmy muszą być wysokich lotów-czasem trzeba się pośmiać:).Polecam-na zwariowane deszczowe wiosenne popołudnia.

ocenił(a) film na 4
elmirka27

Według mnie to szkoda 1,5h życia na oglądanie takich produkcji, lepiej się zdrzemnąć. Dowcipy nieśmieszne a do tego oklepana już obsada, aż się na pawia zbiera. Wspomniany tutaj film pt. "To nie tak jak myślisz kotku" był o niebo lepszy.

elmirka27

Fakt! Na "To nie tak jak myślisz kotku" bardziej się śmiałam, ale nie można w kółko oglądać jednej polskiej komedii, która wyszła :)
Biorąc pod uwagę dorobek polskiego kina z ostatnich lat "Ciacho" też jest niezłe.

ocenił(a) film na 5
elmirka27

Mi nie przypadł do gustu żaden z tych filmów. Chociaż w ciacho roziebał mnie tekst w szpitalu- Synu, ale w szpitalnym łóżku to się nie sra!! ;)

ocenił(a) film na 1
kor13

To była chyba jedyna zabawna scena w tym filmie, trochę mało jak na 1,5 godziny...

ocenił(a) film na 10
elmirka27

też tak myślę, ale nie wiem dlaczego inni mają odmienne zdanie

ocenił(a) film na 9
kasix3

bo inni są po prostu inni i mają coś nie tak z mózgiem