PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91645
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Fantastyczny film

ocenił(a) film na 10

Niewiem jakim cudem wiekszosc ocenia ten film negatywnie skoro byl naprawde bardzo smieszny i to nie jest tylko moja ocena ale rowniez calej sali kinowej ktora w niektorych momentach plakala ze smiechu. Moze to skutek tego że wieskszośc ogladala film w domu sciagniety z internetu. Poza tym drogi recenzencie scena z wyjeciem piersciaka z odbytu raczej nie miala byc bardzo zabawna i na przyszlosc polecam dokladniejsze ogladanie filmu, ktory masz zamiar recenzowac.

ocenił(a) film na 1
marekmsc

Po prostu tylko tobie płacą za pisanie dobrze o tym filmie. Żałosne... To powinno być karane!

ocenił(a) film na 10
kabantosex

Tak za ten komentarz z konta WOŚP juz przyszly mi grube tysiące...

ocenił(a) film na 6
marekmsc

Film jest opór śmieszny....a Małaszyński wymiata....

julexs

najlepsze sceny to ta z barką na wodzie, ciągnięcie policyjnej suki na haku i genialna scena w szpitalu

kabantosex

za co ktos ma byc karany? za to, że podoba mu się Ciacho?

użytkownik usunięty
marekmsc

skąd tyle nowych "prostytutek"? Co Eeeee

film ma ocene 5 więc wg wszystkich widzów filmwebu zasługuje na OK, to chyba o czymś świadczy?

ocenił(a) film na 2
hipis11

Świadczy o tym, że to bardzo mało. Wiedziałbyś to, gdybyś był stałym bywalcem filmwebu, a nie wynajętym trendseterem.

1z1000

5/10 to ocena OK wg filmwebu. Co tu dodawać. Wiadomo, że to nie arcydzieło ale ocena 5 dla komedii to bardzo dużo na tym portalu

ocenił(a) film na 10
hipis11

Dla mnie naprawde wysmienita komedia. Jedna z lepszych ostatnio. Oby więcej w tym roku

ocenił(a) film na 1
hipis11

Spokojnie, nie denerwuj się, jeszcze chwilka, dzień lub dwa i będzie po wszystkim.
Argument w postaci oceny 5 czyli OK pójdzie się piórkać, film systematycznie zmierza w kierunku skąd przyszedł na świat ...

ocenił(a) film na 5
marekmsc

Mi się również podobał, dla mnie jedna z lepszych polskich komedii.

damianoosci89

słuchajcie, studenciak44 robi liste wszystkich osób ktore pozytywnie ocenili Ciacho. Podobno chce to gdzies wysłać. Chyba musimy sie udać do dystrybutora i jak najszybciej odebrać nasze honoraria. Obiecali nam przecież po 2 zł od każdej pozytywnej opinii o Ciachu. Spieszmy sie bo niedługo zapuka do nas policja i nas aresztują za manipulowanie opiniami. Proszę, studenciaku44 nie rób tego!!! Znajdź sobie jakąs dziewczynę, albo chłopaka i nie przesiaduj już tutaj licząc nowe nicki i komentarze. Pliz pliz, nie wsadzaj nas do więzienia, juz nie będziemy:))))))

marekmsc

słuchajcie, studenciak44 robi liste wszystkich osób ktore pozytywnie ocenili Ciacho. Podobno chce to gdzies wysłać. Chyba musimy sie udać do dystrybutora i jak najszybciej odebrać nasze honoraria. Obiecali nam przecież po 2 zł od każdej pozytywnej opinii o Ciachu. Spieszmy sie bo niedługo zapuka do nas policja i nas aresztują za manipulowanie opiniami. Proszę, studenciaku44 nie rób tego!!! Znajdź sobie jakąs dziewczynę, albo chłopaka i nie przesiaduj już tutaj licząc nowe nicki i komentarze. Pliz pliz, nie wsadzaj nas do więzienia, juz nie będziemy:))))))

marekmsc

nie słuchajcie smutasów, ten film to kawał porządnie zrobionego filmu w najlepszym stylu dawnych komedii polskich

ocenił(a) film na 3
hipis11

Byłem wczoraj w kinie na tym filmie i jestem bardzo rozczarowany.Sądziłem że po genialnym "Pitbullu" Patryk Vega zrobi coś równie dobrego (dla odmiany w stylu komediowym). "Ciacho" delikatnie mówiąc jest bardzo przeciętną komedyjką ,akcja filmu bardzo przewidywalna ,forma żartu dla ludzi z wykształceniem niepełnym podstawowym.Jednym słowem wystarczy zrobić sporo szumu w TVP i można dobrze sprzedać nawet największe dno (wczoraj w kinie zajęte na max były wszystkie 4 sale)

ocenił(a) film na 3
matt81

Ocena Filmwebu sama mówi za siebie.Moja ocena to 3/10

matt81

A niech sobie piszą ludzie te pochlebne komentarze. Wystarczy obejrzeć trailer filmu i już wszystko jest jasne, co to za rodzaj filmu. Jeśli reżyser sięga po cycki Żmudy-Trzebiatowskiej, żeby przyciągnąć widza to wiadomo że nie ma nic do zaoferowania. Od taki zlepek scen, typu kto zrobi najśmieszniejszą minę albo wygłup. Jak nie ma się czasu pomyśleć i idzie się w ciemno do kina, to później nie miejcie pretensji, że was nabrali na kasę. Czasami, można zrozumieć młodszych, ale jak się już ma te 20-kilka lat, to już jakąś wiedzę na temat polskich komedii się ma, i można na podstawie poprzednich pseudo-komedii wywnioskować o co chodzi w tego typu produkcjach.