3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91650
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Oczywiscie nie zasluguje na 10/10 ale tym bardziej nie na 4,8/10, jest kilka dretwych dialogów i scen, ogolnie technicznie w kilku momentach film kuleje ale ogólnie jest smieszny, narzekacie na dowcipy ze glupie i zenujace a dokladnie ten sam styl macie w waszych super-amerykanskich komediach, ktore tak uwielbiacie. Film ma smieszyc mocno przebarwionym humorem, czasami na troche zenujacym poziomie ale mysle ze o to chodzi i trzeba byc niezlym drewniakiem, zeby dawac ocene 1/10. Film dla tych ktorzy chca poogladac film na ktorym nie trzeba myslec, lubiacych typowo polski humor, kononowicza i fajne cycki (kilka sekund). Ja polecam.

ocenił(a) film na 8
parys88

Bez przesady;) Film jest autentycznie zabawny. Owszem momentami poziom dowcipów żenuje ale ogólnie zabawa jest przednia.
i radziłbym nie zwracać uwagi na te magamózgi dajace mu ocene 1/10 bo to tylko taki lansik.
Ja obejrzałem go od razu po Parnassusie. I jak słoswo daję, Ciacho dało radochę, a Parnassus znudził rozczarował i co tam jeszcze.
Odnoszac go ostatnich polskich komedii pożal się boże romantycznych, czy pseudo dramatów pokroju domu złego i innych nieszczęsnych rewersów Ciacho zwyczajnie spełnił moje oczekiwania. A mnie niełatwo dogodzić ;)