...której nie trzeba oglądać, żeby wiedzieć, że jest żenująco marna. W skali ocen dawnego, komputerowego "Reseta" strzelam w ocenę: "nie ruszać nawet kijem". Mylę się?
zdecydowanie się mylisz ;] widzę, że jak większość ludzi uważasz, że jak polska komedia to musi być denna ;] zresztą ja w sumie też na cud nie liczyłam, idąc na nią, ale byłam bardzo zaskoczona ;] oglądając ten film zadawałam sobie pytanie: "czy to naprawdę Polacy stworzyli ten film?" większość polskich komedii nie jest za śmieszna, ale ten film jest po prostu zajebisty ;) nic dodać, nic ująć ;)
a sugerujesz sie wlasnymi odczuciami czy opiniami innych?? bo jesli ktos ma za ciebie decydowac czy ogladac czy nie to moge ci pogratulowac wolnej woli i obiektywizmu...
wg mnie mimo tych ocen film jest w koncu komedia w porownaniu do tych wszystkich "hitow" okreslanych mianem komedii.
Byly slabsze momenty, ale film nie jest zly....
Ano właśnie w tym przypadku i własnymi przeczuciami i opinią innych. I tu, i tu wypada nie najlepiej. Ale kierowanie się zdaniem innych nie powinno dziwić szczególnie. W tym właśnie celu (poznania cudzej opinii) powstał serwis znany jako "FilmWeb"...