3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91649
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Mi się podobał

ocenił(a) film na 8

tak w tytule.. tak strasznie na niego najeżdżacie ale dla przeciętnego widza nie specjalnie interesującego się kinem i filmami(czyli ja) film jest zabawny całkiem:) może i trochę w stylu American Pie ale ja tę serię lubię;p więc krótko mówiąc.. POLECAM;p

Justa91

no bo to jest własnie ten typ humoru. Jedni potrafia się bawić slysząć dosadne, nieco wulgarne dowcipy a innych to odrzuca. Ale nie można poiwiedzieć, że nie są śmieszne. Założe się, że nawet malkontentom uśmiech nie schodził z twarzy w trakcie seansu

ocenił(a) film na 8
hipis11

też tak sądze. Ten film to po prostu kicz;p kicz jak disco-polo albo pop muzyka. Więc nie spodziewajmy się ambitnego filmu. 'ciacho' powstało po to aby nie zastanawiać się nad życiem itp tylko po prostu odprężyć się po ciężkim dniu. Proste;)

ocenił(a) film na 8
hipis11

też tak sądze. Ten film to po prostu kicz;p kicz jak disco-polo albo pop muzyka. Więc nie spodziewajmy się ambitnego filmu. 'ciacho' powstało po to aby nie zastanawiać się nad życiem itp tylko po prostu odprężyć się po ciężkim dniu. Proste;)

Justa91

Disco-polo to disco-polo, ale żeby razem z nim pop nazywać kiczem? Pop ma troszkę szersze znaczenie niż "Szansa" Dody...
Filmu nie widziałam, ale jeśli to naprawdę polskie "American Pie" to spełniają się moje najgorsze koszmary. Miałam nadzieję, że do aż takiej amerykanizacji życia nigdy nie dojdzie, żeby powstał polski film z gatunku "po prostu głupia komedia amerykańska". Ktoś może pisać, że to film nie do przemyśleń tylko do relaksu, ale ja akurat przy czymś takim się nie relaksuję. Raczej załamuję.

ocenił(a) film na 8
romantic

noo niestety ale tak uważam, chociaż co do pop można może się doszukiwać głębszego sensu ale ogólnie za kicz uznawane są np piosenki które podobają się większości ludzi i raczej nad ich interpretacją nie trzeba się wysilać intelektualnie więc... pop raczej do takiej muzyki należy;p

Justa91

Kolejna osoba której podoba się film i dobrze...komedie są by się zrelaksować a nie napinać poślady i oczekiwać jakiś hardokowych scen...ta komedia jest śmieszna i poprawia bardzo humor.Oczekuję 2 części i DVD.Nie wiem czemu wam się nie podoba??Skoro zazdrościcie Vedze to idźcie do psychologa lub wróćcie z przepustki.Jeśli się nie podoba to zróbcie lepszą...CZEKAM xD