Nie doszukiwałam się w nim jakiegoś ambitnego podejścia do sprawy, bo to raczej nie ma sensu. Ale jako głupkowata komedia się sprawdził :) postać Karolka niezapomniana.
pozdrawiam
swietnym pomyslem wg mnie bylo obsadzenie aktorów w niekonwencjonalnych rolach. To super zadziałało, jest bardzo smiesznie
Hahaha brawo klakierzy, kawał dobrej roboty robicie, może dzięki temu jeszcze kilka osób wybierze się na tego gniota :)
stary, my szczerze oceniamy film, a ty przesiadujesz na forum i piszesz jakies bzdury, że klakierzy itp? Jaki masz w tym zysk? Płaci ci pewnie jakis producent amerykanskiego gówna, żeby oczerniac polskie komedie. Rozumiem, że jak sie film podoba to sie o nim pisze, ale zeby sie nie podobał a ty i tak przesiadujsz nocami i wypisujesz negatywne opinie
Tak, całą noc siedze i wypisuje negatywne komentarze na temat tego filmu :) Nie rozśmieszaj mnie gościu. Pisze tak bo jestem zdegustowany tym, że twórcy filmu mają Polaków za idiotów wciskając nam takie gnioty i jeszcze wmawiając, że to jest śmieszne i jest to "wreszcie prawdziwa komedia". Nie liczyłem na wiele po tym filmie ale chciałem go zobaczyć bo miałem nadzieję, że powstanie coś chociaż w odrobinie podobne do takich klasyków jak "Chłopaki nie płaczą", czy "Testosteron" i niestety po obejrzeniu tego filmu czuje się oszukany. Ludzie wychodzili w połowie seansu, po zakończeniu filmu wielu miało podobne zdanie do mojego. Ten film jest po prostu słaby a marketing nakręcili mu jakby był nie wiadomo czym i nie godzę się z tym aby ktoś mną manipulował i jeszcze zarabiał na tym kokosy bo im dłużej takie gnioty będą się sprzedawały tym dłużej będą je robić mając gdzieś widzów. Tyle...
słuchajcie, studenciak44 robi liste wszystkich osób ktore pozytywnie ocenili Ciacho. Podobno chce to gdzies wysłać. Chyba musimy sie udać do dystrybutora i jak najszybciej odebrać nasze honoraria. Obiecali nam przecież po 2 zł od każdej pozytywnej opinii o Ciachu. Spieszmy sie bo niedługo zapuka do nas policja i nas aresztują za manipulowanie opiniami. Proszę, studenciaku44 nie rób tego!!! Znajdź sobie jakąs dziewczynę, albo chłopaka i nie przesiaduj już tutaj licząc nowe nicki i komentarze. Pliz pliz, nie wsadzaj nas do więzienia, juz nie będziemy:))))))