PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91645
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Nie doszukiwałam się w nim jakiegoś ambitnego podejścia do sprawy, bo to raczej nie ma sensu. Ale jako głupkowata komedia się sprawdził :) postać Karolka niezapomniana.
pozdrawiam

gemmafelix

swietnym pomyslem wg mnie bylo obsadzenie aktorów w niekonwencjonalnych rolach. To super zadziałało, jest bardzo smiesznie

ocenił(a) film na 1
hipis11

Hahaha brawo klakierzy, kawał dobrej roboty robicie, może dzięki temu jeszcze kilka osób wybierze się na tego gniota :)

rafal_dabrowa

stary, my szczerze oceniamy film, a ty przesiadujesz na forum i piszesz jakies bzdury, że klakierzy itp? Jaki masz w tym zysk? Płaci ci pewnie jakis producent amerykanskiego gówna, żeby oczerniac polskie komedie. Rozumiem, że jak sie film podoba to sie o nim pisze, ale zeby sie nie podobał a ty i tak przesiadujsz nocami i wypisujesz negatywne opinie

ocenił(a) film na 1
hipis11

Tak, całą noc siedze i wypisuje negatywne komentarze na temat tego filmu :) Nie rozśmieszaj mnie gościu. Pisze tak bo jestem zdegustowany tym, że twórcy filmu mają Polaków za idiotów wciskając nam takie gnioty i jeszcze wmawiając, że to jest śmieszne i jest to "wreszcie prawdziwa komedia". Nie liczyłem na wiele po tym filmie ale chciałem go zobaczyć bo miałem nadzieję, że powstanie coś chociaż w odrobinie podobne do takich klasyków jak "Chłopaki nie płaczą", czy "Testosteron" i niestety po obejrzeniu tego filmu czuje się oszukany. Ludzie wychodzili w połowie seansu, po zakończeniu filmu wielu miało podobne zdanie do mojego. Ten film jest po prostu słaby a marketing nakręcili mu jakby był nie wiadomo czym i nie godzę się z tym aby ktoś mną manipulował i jeszcze zarabiał na tym kokosy bo im dłużej takie gnioty będą się sprzedawały tym dłużej będą je robić mając gdzieś widzów. Tyle...

ocenił(a) film na 1
rafal_dabrowa

rafal - podzielam Twoje zdanie , lepiej bym tego nie ujał.

gsitune

słuchajcie, studenciak44 robi liste wszystkich osób ktore pozytywnie ocenili Ciacho. Podobno chce to gdzies wysłać. Chyba musimy sie udać do dystrybutora i jak najszybciej odebrać nasze honoraria. Obiecali nam przecież po 2 zł od każdej pozytywnej opinii o Ciachu. Spieszmy sie bo niedługo zapuka do nas policja i nas aresztują za manipulowanie opiniami. Proszę, studenciaku44 nie rób tego!!! Znajdź sobie jakąs dziewczynę, albo chłopaka i nie przesiaduj już tutaj licząc nowe nicki i komentarze. Pliz pliz, nie wsadzaj nas do więzienia, juz nie będziemy:))))))

ocenił(a) film na 10
hipis11

bardzo śmieszny film. rozrywka na najwyższym poziomie.

konczalowski

"bardzo śmieszny film. rozrywka na najwyższym poziomie" -powinieneś napisać
"na moim"