kto się zgadza. Ostatnio polskie kino cierpi na deficyt komedii. Listę najgorszych dałoby sie zrobić bardzo łatwo, ale tych najlepszych byłoby trudno. Ciacho napewno byłoby w czołówce super komedii ostatnich 10 lat.
Kolega naciagacz?... pieprzysz głupoty!
To jest katastrofa polskiej kinematografii. Jeżeli śmieszą Was takie sytuacje jak wyciągany z dupska pierścionek lub dwie pałki policyjne oraz "porąbany i nieśmieszny" Małaszyński grzebiący się w kupie to faktycznie polecam.
Dziwi mnie że wystąpili tutaj tacy jak Cezary Żak, którego widziałem na BOGU w Teatrze Polonia. Dla kasy można wystąpić w największym gniocie.
CO ciekawe ludzie za mną się rechotali ze wszystkich głupot...
jak już to Cezary Żak "w BOGU" a nie "na BOGU". A poza tym skoro widzowie rechotali sie ze wszystkich głupot to znaczy ze znalazł ten film swoich widzów.
Tak właśnie jest.Ciacho jest fajne.Dawno nie oglądałam tak dobrej polskiej komedii Lejdis i testosteron przy tym to pikuś nic fajnego.
KATASTROFA!!!!!!!!!! Wlaczylem ten film sugerujac sie opiniami na forum, niestety znowu. To tylko mnie utwierdze zeby sie nimi nie sugerowac. Film zgroza. Ludzie co jest z wami???????????