3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91676
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

kto się zgadza. Ostatnio polskie kino cierpi na deficyt komedii. Listę najgorszych dałoby sie zrobić bardzo łatwo, ale tych najlepszych byłoby trudno. Ciacho napewno byłoby w czołówce super komedii ostatnich 10 lat.

ocenił(a) film na 1
hipis11

Kolega naciagacz?... pieprzysz głupoty!

To jest katastrofa polskiej kinematografii. Jeżeli śmieszą Was takie sytuacje jak wyciągany z dupska pierścionek lub dwie pałki policyjne oraz "porąbany i nieśmieszny" Małaszyński grzebiący się w kupie to faktycznie polecam.
Dziwi mnie że wystąpili tutaj tacy jak Cezary Żak, którego widziałem na BOGU w Teatrze Polonia. Dla kasy można wystąpić w największym gniocie.

CO ciekawe ludzie za mną się rechotali ze wszystkich głupot...

cosiek6

jak już to Cezary Żak "w BOGU" a nie "na BOGU". A poza tym skoro widzowie rechotali sie ze wszystkich głupot to znaczy ze znalazł ten film swoich widzów.

ocenił(a) film na 1
hipis11

Potwierdza to zapóźnienie polskiego kina i odbiorców...

ocenił(a) film na 1
hipis11

Żenujący, nieśmieszny, drętwy :(

Nigdy więcej "komedii" Vegi.

ocenił(a) film na 10
kasius_22

mi się podobał. całkiem przyzwoicie skręcony film

ocenił(a) film na 10
hipis11

Tak właśnie jest.Ciacho jest fajne.Dawno nie oglądałam tak dobrej polskiej komedii Lejdis i testosteron przy tym to pikuś nic fajnego.

ocenił(a) film na 9
kasix3

Testosteron i Lejdis to przy tym filmie rzeczywiście nic wielkiego.

ocenił(a) film na 1
hipis11

KATASTROFA!!!!!!!!!! Wlaczylem ten film sugerujac sie opiniami na forum, niestety znowu. To tylko mnie utwierdze zeby sie nimi nie sugerowac. Film zgroza. Ludzie co jest z wami???????????

ocenił(a) film na 1
hipis11

Rozumiem że występują jakieś jednostki którym ten film mógł się podobać, ale zaliczać to "coś" bo chyba nie można nazwać tego nawet filmem do najlepszych polskich komedii jest chyba jakimś żartem...