PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91642
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Po obejrzeniu filmu poczułam zażenowanie, że można zrobić aż tak płytki film, który ma gdzieś inteligencję widza, wpychając mu w oczy gdzie się da slogany reklamowe, kloaczne żarty z WC i na tym samym poziomie erotyczne. Czy ktoś z Was wymyśliłby, by oświadczyć się kobiecie, wkładając sobie pierścionek do dupy i kazać jej tam szukać? Tak wygląda film "Ciacho", to jedna z jego pierwszych scen. A propos, nic tam się nie trzyma kupy. Nie ma historii, nie wiadomo dlaczego taki tytuł, a konwencja skacze z płaczu Magdy Żmudy w jej dziką euforię z zaproszenia Mikołaja na Wielkanoc(!!!). Po prostu nie warto! Nie wiem, po co robi sie takie filmy, a właściwie to wiem - dla kasy, tylko i wyłącznie. Mam nadzieję, że cel nie zostanie osiągnięty.

faunka

zaprosili Mikołajka na Wielkanoc, oł je, jakie to krejzolskie i surrealistyczne, jestem pod wrażeniem

faunka

to był striptizer:P <za krótki>

ocenił(a) film na 1
faunka

Ciekawe, czy w tym filmie jest jeden świeży dowcip. Pierścionek jest motywem krążącym po internecie ze dwa lata temu. "Śpieszmy się kochać facetów, tak szybko dochodzą" to mural/opis GG (licho wie, co było wcześniej). Tekst o papierosie ma parę lat. Numer z facetem, który wyważając drzwi, odbija się od nich to też klasyka slapstiku, o dowcipie "facet rzuca koło, ale uderza w ratowanego (z obowiązkowym "bang!")" już nawet nie wspominając.

Do kompletu brakuje chyba tylko błyskotliwego kawału z ogrodnikiem, wężem ogrodowym i łobuziakiem.

otis_tarda

dokładnie.
mam wrażenie, że piszący scenariusz został wyprany z jakiejkolwiek wyobraźni i talentu komediowego, skoro bazuje w swoich zajebistych skeczach na dawno sprawdzonych żartach albo co gorsza wykorzystuje wizerunek innych ludzi (Kononowicz). no porównajcie sobie taki "Hi-way" do tego gówna. ręce opadają, aż płakać się chce.. że wielu utalentowanym młodym twórcom się odmawia współpracy, a zatrudnia jakichś idiotów.

faunka

popieram w stu procentach przedmówczynie;)na film zaciągnęła mnie koleżanka,bo takie "gwiazdy" występują to musi być świetny film...no niestety ani ja ani ona nie bawiłyśmy sie dobrze,większość scen żenująca,poziom aktorstwa kompromitujący ich i reżysera,pomysłu na ten film nie miał chyba nikt-jedyny plus o jakim moge teraz pomyśleć to fakt że część dochodów ze sprzedaży zostanie przekazana WOŚP,tyle;)
ps Marta moim zdaniem udowodniła tym występem że nadaje sie tylko do seriali;/

lulami

A na co w ogóle można liczyć ? Przecież to praktycznie ta sama obsada co w poprzednich żałosnych a rzekomo świetnych komedyjkach i serialikach dla nałogowych widzów tańca z gwiazdami.