Bardzo fajny film.Żal mi was ludzie, że tak negatywnie komentujecie ten film. Przepraszam Was bardzo ale "American Pie", które poziomem jest niczym widzę, że oceny i opinie świetne. Wy albo jesteście jacyś upośledzeni albo ja już nie wiem. Filmom głupszym od tego dajecie same 9 i 10 a jak jest film polski i śmieszny to zaniżacie oceny. American Pie jak dla mnie nie wyróżnia się niczym ciekawym wręcz bym powiedziała, że to film dla idiotów. W "Ciachu" jest jakaś fabuła a to, że są sceny różne typu Trzebiatowska drze bluzkę i widać jej cycki to co w tym złego? W American Pie takich scen jest od groma i jakoś wam to odpowiada!!! i dlatego mi was szkoda!!
Binkusi, masz argumentacje osiedlowego matołka a że oskarżasz hurtem wszystkich to nie oskarżasz nikogo.Ciacho poza tym że jest ładnie nakręcone nie przyciąga niczym.
American Pie wiadomo że jest skierowane do młodzieży a Ciacho jest tworem skierowanym do nie wiadomo do kogo.Trzeba być naprawdę wyposzczonym żeby śmiać się z gagów zawartych w Ciachu.
Osiedlowy matołek?ha ha urzekła mnie twoja historia doprawdy chyba pójdę z tym do telewizji i staniesz się sławny/na :) To rzeczywiście fajne filmy kręcą dla młodzieży(gdzie główny aktor wkłada penisa do szarlotki) no rewelacja po prostu. Co do "Ciacha" to nie jest nigdzie powiedziane że to film dla młodzieży, więc wyjmowanie pierścionka z dupy można potraktować jak coś normalnego. Bo jak sam/sama podkreśliłaś American Pie jest skierowany do młodzieży.
I co więcej mogę dodać na ten temat "ciacho" jest gatunkiem komediowym, więc niby dlaczego miałoby w nim nie być śmiesznych momentów co? Natomiast w American Pie od początku filmu do końca to tylko zlepek scen erotycznych gdzie panienki non stop prawie pokazane są bez staników itp. w Ciachu zaznaczę były tylko dwie takie sceny więc sio i nara.
I to nie prawda, że Ciacho nie przyciąga.Właśnie że przyciąga. Sama postać Karolka to raz, efekty specjalne(których chyba nie było w polskim filmie w takim nadmiarze, śmieszne sceny i fajny scenariusz).