Polecam naprawde świetna komedia. Zaskakująca i to w wielu momentach. Świetna gra aktorów i to w tym wypadku bedzie najwieksze zaskoczenie!! Ciezko sobie wyobrazic np Malaszynskiego ktory przyzwyczail nas do ról twardzieli w roli "pierdoły" i popychadla:) Film zrobiony z jajem i dużą dozą humoru. W dodatku kasa idzie na dzieciaki wiec tym bardziej warto się przejsc;)
na jakim Ty świecie żyjesz ze ten film Cie zaskoczył ? w którym momencie ? przecież to wszytko juz było, zero autorskiego pomysłu ! żałosne...
mimo pewnej przewidywalnosci film byl tak zwariowany, ze czekało sie do konca w napieciu jak te wszystkie wariactwa sie skonczą
Znów ten sam typ pozytywnego komentarza ;D. Widząc słowo 'polecam' już nie mogłem się doczekać wzmianki o Małaszyńskim.
Nie ma sie co przejmowac negatywnymi komentami. To my, ktorym sie ten film podoba jestesmy pogodni, usmiechnięci, a oni agresywni, atakują, plują jadem. Jeszcze wrzodów od tego dostaną. Życzę im spokoju.
Oto przykład rasowego klakiera. Cała aktywność na filmwebie to wpisy w 16 tematach. Wszystkie oczywiście pod "Ciachem". Nawet psychofani "Avatara" nie poswięcają tyle czasu na jego komentowanie .
psychiczni to są tacy kolesie jak ty, czy niejaki studenciak44, ktorzy przesiadują na tym forum 24h na dobę i analizuja ilośc wysłanych komenatrzy, liczą nowe konta, piszą listy protestacyjne. Ludzie, byc może jest tu paru klakierów, jak przy każdym filmie, nie tylko polskim, ale czy wy nie macie życia, że spędzacie całe dnie na analizach? Śmieszni jesteście, przecież to ani nie jest karalne i nikt z tym nic nie zrobi. Istniało to od początku internetu i nikt tego nie zwalczy. Dodam, że moja ocena jest subiektywna, film mi sie podobał, nikt mi nie płaci, chcę tylko zachęcić ludzi do obejrzenia znakomitej komedii. Tyle.
Zabawne. Gość, który na forum Ciacha produkuje się w 32 tematach zarzuca mi autorowi 2 postów pod „Ciachem” przesiadywanie tu 24 godziny na dobę.
Aha żeby wiedzieć w ilu tematach na forum „Ciacha” produkuje się klakier konczałowski czy choćby ty nie trzeba spędzać całych dni na analizach, lecz wystarczy kliknąć w dymek obok nicka.