3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91649
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

dochodzę do wniosku, że film się podobał. Podobał ludzim, którzy są chyba jakimiś odludkami, pacjentami psychiatryka, których nikt nie wypuszcza z pokoju, albo poprostu ktoś 'im urwał od internetu'. :)

jak można byc na tyle bezczelnym i pisać że film jest ORYGINALNY ? wiecie co to znaczy oryginalny ?

pozakładaliście nowe konta na filmwebie( nie, wcale tego nie widać żeście nowi...) i podawaliście 10tki Ciachu i innym gównianym filmikom i próbujecie wpoić innym swoje upośledzone racje. Nie dochodzi do Was, że ludzie nie dadzą z siebie robić idiotów ?
Wystarczy niewielkie obejście z internetem i już wiadomo, że film ORYGINALNY nie jest, a wszystko w nim już było i to wiele lat temu ... ;]

może to zbyt chamski przykład filozofii producentów ale: to tak jakbym zrobił ekranizacje "Janko muzykanta", nakręcił ją w 14 dni najlepiej, żeby potem sie chwalić, że moje ARCYdzieło powstało tak szybko...
A PO PREMIERZE mówic wszystkim, że to zupełna NOWOŚĆ, że tego jeszcze nie było, że to mój AUTORSKI i ORYGINALNY pomysł.... :)
tak wygląda ciacho, tylko pomysł zganiony w mniej wysublimowany sposób niż mój przykład....

pozdrawiam półmózgów dla których CIACHO to arcydzieło (10/10) ;] wciągajce więcej.....