3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91676
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

"Ciacho" można ustawić w jednym rzędzie z takimi "dziełami" jak "Zamiana" czy "Dziewczyna mojego chłopaka". To bardziej przedłużenia szmirowatych serialików jakimi jest zalewane TV, niz pełnowartościowe filmy. Humor w nich prezentowany kompletnie do mnie nie trafia, wszystko to jakieś sztuczne i wymuszone. Przepaść jaka dzieli "Ciacho" od chociażby "Chłopaki nie płaczą" czy "E=Mc2" jest wprost niewiarygodna... A minęło zaledwie kilka lat... skąd ten drastyczny upadek polskiej kinematografii? Jakaś zmiana mentalności czy co? Czy po prostu ludzie stojący za tymi gniotami zlewają już sobie na wszystko, a w szczególności na widza? Prorokuję, że za rok będzie "Ciacho 2" itd. itp. i interes będzie dalej się kręcił. Masy i tak na to pójdą.

heathcliff22

No ten film przypomina mi styl amertykańskich parodii.Nie są to filmy o których się pamięta.Pare momentów było śmiesznych.Ale faktycznie do chłopaków to się nie umywa.Obejrzałem ale mnie trochę zmęczył.Zwłaszcza ten wątek sensacyjny.

heathcliff22

Zgadzam się w 100%. "Chłopaki nie płaczą" to była prawdziwa komedia. Teraz już takich nie produkują. A "Ciacho" szkoda czasu i nerwów!