Czy już nie będzi taki Polskich komedii jak "Poranek kojota" czy "Chłopaki nie płaczą". Ze śmiechu się nie popłakałem na tym filmie !!!
"Poranek kojota" czy "Chłopaki nie płaczą" też mi się podobają, mówisz że
"Ciacho" jest słabe? Nie oglądałem, na razie czytam recenzje ale przeważnie
są negatywne, na prawdę taki słaby? Ja potrafię się śmiać z byle czego,
Lejdis" też negują a mnie (i nie tylko) się podobało. Nie wiem czy iść do
kina na to "Ciacho" może na prawdę szkoda kasy?
"Ciacho" to BARDZO słaby film, podczas całego seansu nie roześmiałam się ani razu, film jest jednym słowem mówiąc żałosny, do mnie taki płytki humor w ogóle nie przemawia. Wspomniany wcześniej "Poranek kojota", "Chłopaki nie płaczą", dodam jeszcze "Kilera" czy "Zróbmy sobie wnuka" to arcydzieła w porównaniu do "tego czegoś". Nie polecam, pomimo, iż lubię większość aktorów tam grających i po całej promocji tego filmu można się spodziewać czegoś całkiem fajnego, ale wierzcie mi SZKODA NA TO CZASU.
Pozdrawiam
Dzięki wisienko za ostrzeżenie, nie pójdę do kina, ale sobie ściągnę i
obejrzę, nie wiem kiedy bo na razie nie wiem skąd ściągać. Gdybyś miała
jakiś namiar to będę wdzięczny.
Musisz niestety poczekać na premierę na dvd bo wcześniej raczej nie znajdziesz znośnej wersji. Ale uwierz, jest wiele innych, lepszych Polskich filmów od tej przereklamowanej pseudo komedii.
Oglądałam w kinie i częściowo podzielam wasze zdania. Dałam 5/10 Film nie był ostatni ale nic rewelacyjnego. Śmiać też nie było się z czego. Fajna obsada aktorska ale ogólnie film mało-śmieszny. Momentami "Karolek" mnie rozśmieszył, ale rzadko się to zdarzało. Większość czasu śmiałam się z kobiety obok siedzącej niż z filmu. A i co najważniejsze. Dlaczego taki tytuł filmu? W ogóle nie związany z tym co jest w filmie.. :| Idąc na to do kina, myślałam że właśnie będzie to komedia o jakimś kolesiu mającym miano "Ciacho" itp.. trochę się rozczarowałam. Pzdr.
tak jak porzednicy. Dno na ktorym w ogole sie zasmialem. Publicznosc z ktora wychodzilem po seansie mowila jednoglosnie ze szkoda pieniedzy. Do tego pani Trzebiatowska w roli panienki ktora chce ratowac swiat... niewypal, Niestety dalem sie oszukac i poszedlem na to do kina.