3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91674
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Rewelka

ocenił(a) film na 10

Film świetny, dawno się tak nie umiałem .... postać Karolka - rewelacja. Polecam 100%

ocenił(a) film na 10
dejv1985

zgadzam sie, film super a gra Pawla Malaszynskiego - rewelacyjna. Ale jednym film sie podoba innym nie, zalezy od ludzi wiec samym trzeba sie przekonac;)

ocenił(a) film na 2
dejv1985

...film świetny? chyba dla niedorozwojów.

ocenił(a) film na 4
p_golus86

Ta wypowiedzią popisałeś się szczytem kultury, udowadniając przy tym jak
nad zwyczaj rozwinięty jesteś.

a'propo samego filmu. Mi osobiście przypadł do gustu, lekki przyjemny, bez głębszych głębi jakich niektórzy próbują doszukać się w każdym filmie. Ja otrzymałem to czego się po nim spodziewałem, czyli niezbyt wyszukanego, acz śmiesznego filmu, z przyzwoitą gra aktorską: Małaszyńskiego(swoja droga
jego infantylna rola naprawdę warta jest obejrzenia), Bosaka i Karolaka. Niewątpliwie najlepsza komedia polska od dłuższego czasu.
Myślę ze śmiało mogę polecić film osobom, które chcą się zrelaksować przy
klasycznej komedii, po calotygodniowym nawale pracy. Przyznaje 7/10, choć osobiście gdybym mógł wstawilbym 6,5/10.

ocenił(a) film na 2
vozny86

Jeśli dla Ciebie klasyczna komedia to taka, w trakcie oglądania której człowiek zastanawia się czy już powinien się śmiać, że najzabawniejsze momenty ta takie, w których padaj tekst typu "co się czaisz jak szpak do jebania" i nagle okazuje się, że to już koniec i tak przez wiejącą nudę dłużącego się filmu to szczerze zazdroszczę płytkiego poczucia humoru, co do recenzji samego filmu, gdybyś przeczytał moją zauważyłbyś, że mając dość szeroki i obiektywny pogląd zarówno na krajową jak i światową kinematografię potrafię docenić to, co warte jest wyróżnienia na tle ciemnej szarości.

ocenił(a) film na 10
dejv1985

Zgadzam się bardzo dobra komedia. Polecam innym!

ocenił(a) film na 4
Baksonik

Komedia jest mało śmieszna jeśli ktoś sporo siedzi w necie. Wszystkie teksty przez pierwsze 30min filmu to internetowe suchary, teksty żywcem wyciągnięte z basha, samosi i innych śmiesznych miejsc. Jedyny śmieszny tekst filmu to "A co Ty się tak czaisz jak szpak na jebanie?" i tyle. Więcej nie ma. I o co kaman z tym Ciachem? Na samym końcu wcinają ciasta i tyle. 4/10

użytkownik usunięty
virus_t

O gówno kaman. Kogo gówno to obchodzi tytuł jakiegoś pojebanego filmu dla oszołomów i dla ludzi którzy nie znają się na kinematografii. Ubolewam że polska jest taka słaba i pojebana.