3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91678
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Super film

ocenił(a) film na 5

Witam dzisiaj byłem na tym filmie w kinie ze znajomymi i naprawdę polecam cała sala non stop się śmiała, fajne gagi i zaczepista gra Małaszyńskiego "Karolek". Pozdrowienia!!!

ocenił(a) film na 1
muniek23b

Zastanawiam się ile płaci dystrybutor za tego typu opinie, takim zasranym tępogłowym tubom jak ty kolego. Za karę powinni Cie zamknąć w kinie z tym gównem na 12h, tak z 8 razy być to obejrzał i spokojnie dałbyś sobie w czapę.

ocenił(a) film na 10
Backfire

JA NP BARDZO CHĘTNIE OBEJRZAŁBYM ZA KARE TEN FILM JESZCZE KILKAKROTNIE. WOLĘ TO NIŻ INNE POLSKIE PSEUDOKOMEDIE JAK LEJDIS, ZŁOTY ŚRODEK, ITP

ocenił(a) film na 10
muniek23b

skoro cała sala się śmiała musi oznaczać że film był dobry i śmieszny.

ocenił(a) film na 7
muniek23b

Film nie sięga ranga do starych polskich komedii ale sądzę, że powinniśmy już trochę odpuścić i nie doszukiwać się w każdej polskiej produkcji, która ma na celu rozśmieszenie widza wielkiego polskiego kina. B.dobra rola "Karolka" lecz wole go jako gangstera. I genialny pomysł za wstawienie Pani Basi i Konona,po tych dwóch osobach już wiadomo jaki film ma przesłankę. Nie genialne ale 6/10 czy 7/10 należy się.

ocenił(a) film na 3
omen399

Kurna!! Co to w ogole jest!? Niedopasowana muzyka, zero humoru, sztywna gra aktorow jednym slowem TRAGEDIA, brakuje mi starszego pokolenia aktorow (pazura, sztuhr, linda), teraz w ogole polacy krecic filmow nie potrafia. 3/10

muniek23b

(...)Film - Ciacho
"Ciacho", to pełna tandety i głupoty, denerwująca i czerstwa w prostackich
dialogach szmira. A Małaszyński... cóż to się stało Panie Pawle....
masakra.. J.R.

prafa

Hahaha ;)
"czerstwe ciacho", to jest dobry tytuł, a jedynym miłym i dość świeżym akcentem jest, bo nie wspomniałem, Basia (M. Zmuda-Trzebiatowska), ale tylko w estetyce wizualnej, chociaż rozbierany wątek podczas widzenia z Kotem, jakoś psuje wstępne doznania....

muniek23b

to jest tak śmieszne, jak dramatyzm w "Malanowskim" i kultura osobista
Majewskiego czy Wojewódzkiego.

ocenił(a) film na 3
elte18

w ogole to albo ja jestem glupi albo tytul tego filmu jest w ogole nieadekwatny do tresci

ocenił(a) film na 9
muniek23b

No szczerze pisząc nie spodziewałem się lepszej komedii :-)
Nie Jestem zawiedziony a wręcz przeciwnie .. 9/10 i czekam na kolejną taką Polską komedię