3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91649
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Tego typu "filmy" to szajs,pokroju "Nigdy w Życiu" czy "Dlaczego Nie" z pseudo aktorami jak Małaszyński,Szyc czy Karolak,po prostu dla mnie to takie same ścierwo jak M jak Miłość.
TYLE

ocenił(a) film na 4
Lary87

"Dlaczego nie" nie jest z TVN-u, tylko z TVP2!

ocenił(a) film na 7
Karo1281

Jak to nie?! Przecież oba w/w filmy to TVN-owska produkcja..

ocenił(a) film na 1
Lary87

Niestety TVN pomimo tego że dysponuje niemałymi pieniędzmi i mógł by się pokusić o realizacje jakiejś ambitnej produkcji, woli stawiać na produkcję takich "potworków".

W filmach zawsze obsadzają te same mordy, z swojego klubu wzajemnej adoracji, większość to aktorzy pożal się Boże, ale wszyscy mają niewątpliwie talent do włazidupstwa. Biegają grzecznie na pasku TVN.

Dzieło jeszcze w trakcie produkcji zaczyna się nachalnie reklamować, do tego w ruch idzie straszliwie nachalny PR. Szczególnie wkurzające jest to że w mediach należących do TVN typu ONET, czy powiązanych w jakiś sposób jak Gala. Zaczyna się nagonka na hit, prawie zawsze można przeczytać teksty w stylu "nowa kultowa komedia". :D Najbardziej mnie wpienia jak potrafią w głównym wydaniu "faktów", palnąć newsa o premierze nowego mega hitu. Szkoda że nie mają chociaż tyle przyzwoitości by wspomnieć że sami to wyprodukowali.

Zapewne w internecie też mają swoich ludzi, pewnie jakaś agencja PR od marketingu szeptanego, bo zawsze na forach przed premiera i zaraz po niej zaczynają się nachalne teksty w stylu "świetna, łatwa, lekka i przyjemna komedia, w sam raz do obejrzenia po cięzkim dniu pracy". Co ciekawe teksty te wypisują zazwyczaj osoby które na forum dopiero co założyły konto.

Ta stacja działa w myśl słów posła Kurskiego, "ciemny lud kupi wszystko".

Lary87

I to TVN ma na swoim koncie takie powszechnie uwielbiane arcydzieła jak Gulczas i Yyyrek

ObiWanKenobi444

oba filmy mają najmniejszą średnią na tym portalu:D buahahahaha. Po co kręcić takie g*** jak dwa wyżej wymienione. A "Ciacha" jeszcze nie widziałam więc się nie wypowiadam;D

Lary87

No nareszcie się doczekałem nagonki na tę stacje, która się nie zrzuca na żaden dobry polski film :)