3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91649
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Filmweb przeglądam od lat, jednak nigdy jeszcze nie zamieszczałem żadnych opinii. Nie uważam się za znawcę i konesera, nie mniej jednak oglądam naprawdę dużo filmów rocznie. Staram się obejrzeć wszystkie co ambitniejsze polskie produkcje (inne sobie odpuszczam). Tym razem nie miałem wyboru - znalazłem się w sali kinowej na filmie, który wybrał ktoś inny.... I powiem krótko... - ten film to DNO. Całkowicie nie rozumiem tego "eksperymentu". Domyślam się, że chodziło o stworzenie czegoś na wzór filmów Tarrantino, wyszła z tego jednak wielka KUPA. Czułem wielkie zażenowanie oglądając ten film i wyszedłem z kina zmęczony, z bólem głowy i skręconym żołądkiem...

ocenił(a) film na 1
MiszkoMichal

Film totalnie przereklamowany...Żałuję ze sie wybralam ehhh myslalam ze polakow stac na cos wiecej ale po obejrzeniu tego filmy zaczynam powątpiewać. Masz rację, z roku na rok Polskie kino to coraz wieksze dno. Zero przesłania, zero fabuły, poprostu dno i brak słów. Aktorzy odgrywali swe role jakby byli naćpani (czego nie wykluczam) ;).Jak by szło dawac 0 to tyle bym dala ..