bo jak patrzę kto w tym filmie gra to mi się słabo robi, ale może jednak warto ?
Moim zdaniem warto, film nie ma jakiejś świetnej fabuły, ale za to humor w filmie jest na poziomie. Więc moim zdaniem film spodoba się tym co nie oczekują od niego niczego konkretnego po za tym że ma być śmieszny. Jeśli ktoś szuka komedii romantycznej to ciacho na pewno nie jest filmem dla niego. Mnie film sie podobał i to nawet bardzo, uśmiałem się jak nigdy...
Dla mnie szczyt żenady , a żarty na poziomie rynsztoka, ale najlepiej jak obejrzysz sobie trailer - może akurat Ciebie to będzie bawić?
ja dzisiaj byłam na filmie i mam pozytywne wrażenie. uśmiałam się na nim za wszystkie czasy . jak dla mnie to watro , bo jak na polską produkcję , to film całkiem , całkiem ;)
"jak na polską produkcj"
Nie masz pojęcia o polskim kinie, więc nie szafuj tym pojęciem.
W latach 80' kręciło się u nas takie filmy, że do teraz powodują opad szczęki. Ale to nie jest kino dla pokolenia demotywatorów...
zgadzam się z Tobą, ale wydaje mi się, że w wypowiedzi powyżej chodziło o współczesną polską produkcję, a ta już nie powoduje "opadu szczęki" tylko pewien odruch...
Oczywiście jeżeli chcesz iść na film, żeby się pośmiać to naprawdę warto:P może ja mam dziwne poczucie humoru, ale śmiałam się praktycznie przez cały film. Oczywiście to nie jest ambitne kino, ale można sobie nieźle poprawić humor. Polecam:)
Ja byłam dziś drugi raz w kinie na ciachu :) film mi się podobał... Za 2 razem bardziej się uśmiałam niż za pierwszym
Rozumiem że można uleć medialnej propagandzie i pójść do kina na ten żenujący rynsztok ale żeby drugi raz pchać się na taki shit to już się w głowie normalnego człowieka nie mieści...Chyba że opłaca Cię producent filmu za pisanie takich komentarzy, tak sądze...
Wypowiedziami użytkowników takich jak aaanulka93 raczej się nie sugeruj, ponieważ w tym przypadku mamy tylko 2 możliwości:
a) osoba wynajęta do promowania filmu
b) IQ na poziomie marchewki :)
No tak, to przecież niemożliwe, że film wg Ciebie denny komuś się podobał, nie, nie do przyjęcia. A wg mnie 90% ludzi, którzy krytykują ten film nie widzieli go na oczy :P Sugestia zwiastunem, obsadą itp. Wg mnie film nie jest rewelacyjny, ale pośmiać się można, kilka fajnych smaczków jest (Pan Krzysztof, Pani Basia :D), dobre dialogi, może Marta Żmuda-Trzebiatowska niezbyt przekonująca jako twarda policjantka :P Ja bym dał tak z 6,5/10, ale że połówek się nie daje zwykle to zaokrąglam do 7/10 ;]
"No tak, to przecież niemożliwe, że film wg Ciebie denny komuś się podobał, nie, nie do przyjęcia."
Oczywiście że jest to możliwe, możliwe jest także że Ciacho jest najlepszym filmem wszech-czasów, jednak biorąc pod uwagę użytkownika który niedawno założył konto, ma ocenione 4 filmy w tym Ciacho 10/10, jest pewna podstawa do wyciągnięcia wniosku w postaci - klakier. Oczywiście nie odnosi się to do każdej osoby piszącej pozytywne opinie na temat filmu. Na ocenę 7/10 to zasługuje Testosteron, Ciacho to taki odgrzewany kotlet który został przypalony do tego stopnia że nie nadaję się do zjedzenia przez ludzi z odrobiną smaku.
Dobra, przepraszam za atak troszkę zbyt taki... no :D Co do Testosteronu to 7/10 to krzywdzenie tego filmu, który uważam za najbardziej błyskotliwą polską komedię ostatnich lat :P A Ciacho naprawdę jest przyjemne jeśli spojrzeć na ten film jak na zwykłą rozrywkę, a nie zbawienie polskiego kina. To moje zdanie i będę go bronił :)
Nie ma za co przepraszać :) Testosteron ma ocenę 6.91/10 na tym forum, gdyby Ciacho miało ocenę 7/10 to by wynikało z tego że jest lepszym filmem niż Testosteron, więc aby nie ubliżać takim komediom jak Testosteron zasługuje na ocenę adekwatnie niższą, inną sprawą jest wiele filmów zagranicznych które mają zawyżone oceny na Filmweb, dlatego ja osobiście wolę się kierować rankingiem na stronie IMDB.
SZCZERZE TO FILM NIE MA SCENARIUSZA JEDNAK JA BĘDĄC NA NIM UŚMIAŁAM SIĘ DO ŁEZ. JAK DLA MNIE AKTORZY DOBRZE ZAGRALI CO MIELI DO ZAGRANIA, CZYLI MAKSYMALNYCH PRZYGŁUPÓW. FAJNE MOMENTY TEŻ BYŁY. CIACHO MOŻNA PORÓWNAĆ DO KACVEGAS JEŚLI OGLĄDAŁEŚ TEN FILM I CI SIĘ PODOBAŁ TO SĄDZĘ, ŻE CIACHO TEŻ CI SIĘ SPODOBA. MOIM ZDANIEM WARTO PÓJŚĆ NA TO DO KINA JA SPĘDZIŁAM BARDZO MIŁY WIECZÓR OGLĄDAJĄC CIACHOooooo!
jak dla mnie warto :) jeśli ktoś poszukuje czegoś lekkiego na weekendowy wieczór proszę bardzo:) ludzie , którzy mówią, że ten film jest płytki chyba nie zrozumieli przesłania tego filmu :) on miał taki być :) miał zrelaksować człowieka po ciężkim tygodniu pracy :) dlatego idźcie zobaczcie i nie sugerujcie się opinią innych :)
Testosteron ma średnią zaniżoną przez osoby, którego tego filmu nie zrozumiały, ew. znudziły się jego teatralnością, spodziewały kolejnego "fajnego" filmu do piwa ;] To, że ma taką ocenę na Filmwebie wcale nie znaczy, że to sprawiedliwa ocena (vide, Avatar chociażby, czy to jest 8 film na świecie? Lepszy niż Lista Schindlera? Requiem dla Snu? Człowiek z blizną?). Niestety ale Top-100 Filmwebu to parodia i tyle.
A zatem...podsumowując powyższe wypowiedzi: Jeśli jesteś półgłówkiem z mózgiem wypranym przez kulturę masową a co za tym idzie jesteś przyzwyczajona do produkcji typu " Gulczas a jak myślisz?", jeśli Twoje oczekiwanie kulturalno- rozrywkowe kształtują się na poziomie rynsztoka to jak najbardziej jest to film dla Ciebie, Drogi czytelniku.
Aby zachować charakter wypowiedzi ludzi, którzy nienawidzą tego filmu podsumuję go również ja ;]
Jeśli jesteś osobą dogłębnie pozbawioną poczucia humoru, kompletnym sztywniakiem, mającym się za wielkiego smakosza filmowego, jeśli każdy film, nawet do tego nieprzeznaczony porównujesz z dziełami Scorsese, von Triera czy Lyncha, to ten film zdecydowanie nie jest dla Ciebie.
Mr Pink cieszę się , że chociaż jedna osoba potrafi wypowiadać się bez obrażania innych :) nie czuję się człowiekiem na poziomie "rynsztoka" ale film mi się spodobał :) zazwyczaj ludzie , którzy krytykują takie filmy uważają się za ludzi "kulturalnych" :) ale często tak nie jest :) ponieważ ludzie którzy oglądają produkcje wysokie potrafią odróżnić i zrozumieć , że pewne filmy nie są dla "debili" , tylko dla osób , które mają dość i tak trudnego dla nich tygodnia :)
pozdrawiam :)
Nie tylko ja bym poszła drugi raz :) po co miałby ktoś kogoś wynajmować? ehhh bez komenatarza! prędzej ludzie piszący złe komantarze i non stop spamujący na ten temat są wynajęci. Ciągle te same osoby wystawiają negatywne komentarze... Dlaczego?? bo nie spodobała się im wypowiedz reżysera i przekaz reklam...
Dobra, dobra i tak wszyscy wiedzą że po forum grasuje ekipa wynajętych klakierow z firmy !BuzzPR
Jakby ktoś miał wątpliwości to jeszcze raz wklejam linka z informacją o podpisaniu umowy m.in na zaśmiecanie tego forum:
http://media2.pl/reklama-pr/59807-buzz-public-relations-promuje-ciacho.html
jest to najdurniejszy i najglupszy polski film jaki widzialam.. siedzialam na sali i sie zastanawialam czy to ze mna jest cos nie tak czy co bo wszyscy sie tak smiali... ale widze durny ten polski narod w wiekszosci wiec i te durne masowe filmy powstaja... film masakra... wstyd normalnie, a rezyser taki dumny :D