Poprostu film był śmieszny. Można powiedzieć prześmieszny. Według mnie ten film zasługuje na ocene 10/10 a wy co myślicie ??;)
Według mnie to to była najlepsza komedia jaką kiedykolwiek obejrzałem. Zresztą reakcja widzów w kinie była identyczna, śmiech przez 3/4 filmu. Każdy tekst, każde słowo na tym filmie było arcydziełem. Obsada znakomita myślę, że lepszej nie mógł reżyser dobrać. Szczerze Polecam każdemu przejść się na to do kina.
PS: Nie kupujcie napojów bo zwieracze mogą puścić.
Tak to bylo arcydzielo. zgadzam sie. cudowne kreacje, fantastyczne dialogi. Naprawde dawno nie bylem na tak wspaniale przemyslanej komedii. i Te cycki Zmudy! Naprawde!!!..
a nad kinem była wtedy piękna tęcza! Naprawdę^2!!!!
słuchajcie, studenciak44 robi liste wszystkich osób ktore pozytywnie ocenili Ciacho. Podobno chce to gdzies wysłać. Chyba musimy sie udać do dystrybutora i jak najszybciej odebrać nasze honoraria. Obiecali nam przecież po 2 zł od każdej pozytywnej opinii o Ciachu. Spieszmy sie bo niedługo zapuka do nas policja i nas aresztują za manipulowanie opiniami. Proszę, studenciaku44 nie rób tego!!! Znajdź sobie jakąs dziewczynę, albo chłopaka i nie przesiaduj już tutaj licząc nowe nicki i komentarze. Pliz pliz, nie wsadzaj nas do więzienia, juz nie będziemy:))))))