3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91678
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

proponuję udać się do najbliższej Biedronki, położyć łeb na wadze i nacisnąć przycisk BURAKI!!

gremlinex

hahaha...dobre

ocenił(a) film na 10
gremlinex

Twoja wypowiedź jest prostacka. tak jak i ty podejrzewam. cóż ludzie ze wsi maja prosty umysł. Proponuje udać się do biedronki po ziemniaki...wieśniaku...FILM THE BEST...

ocenił(a) film na 9
xxzidanexx1

"cóż ludzie ze wsi maja prosty umysł." uważaj na słowa. ludzie z miasta też nie grzeszą rozumem.

gremlinex

Aaaahahahahaha! Genialne:D

ocenił(a) film na 1
BelzeBoobies

Strasznie słaby film. Denna fabuła+ żarty z internetu. Poziom humoru dzieci z gimnazjum albo niżej. Totalna porażka. Po chuj takie filmy się kręci. Chyba tylko żeby dać aktorom zarobić.

ocenił(a) film na 9
Skunfan

więc wymyśl coś lepszego od tego cwaniaku.

ocenił(a) film na 4
gremlinex

Jak przeczytałem ten tekst to śmiałem się dłużej niż przez całe "Ciacho". Film w porywach dostaje 4/10

ocenił(a) film na 4
gremlinex

Niestety takie szity będą produkowane, ponieważ zwyczajnie na siebie zarabiają. Zawsze znajdzie się kilkaset tysięcy ludków, którzy po obejrzeniu reklamy polecą do kina. Ot dobra promocja to 70% sukcesu. :)

gremlinex

jedno z lepszych haseł jakie słyszałem ostatnio

gremlinex

komentarz swietny a film baaaaardzo slaby, zdecydowanie nie polecam!

ocenił(a) film na 9
gremlinex

mi się podobał. szczególnie fragment "I korzystając z okazji chciałem pozdrowić moją mamę. I wszystkich kolegów i koleżanki ze szkoły gastronomicznej w Żyrardowie." szkoda tylko że w żyrardowie nie ma szkoły gastronomicznej.. Haha, nie ma jak "Ciacho" xD