3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91649
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

jak po seansie

ocenił(a) film na 10

Jak oceniacie ciacho ?czy wyrożnia sie wg. was od polskich dzisiejszych komedii .ja uważam ze to swietna komedia !!

ocenił(a) film na 1
blahablaha

to bardzo obiektywna opinia :) uzasadnienie 10/10. pozdrawiam wolność Twojej wypowiedzi....

blahablaha

Moim zdaniem film rewelacyjny, już dawno się tak nie śmiałem. I aktorzy się spisali zwłaszcza Małaszyński. <może nie potrzebnie Kononowicza brali przecież on nie jest do końca zdrowy na umyśle>

blahablaha

Trzy proste pytania:
1) Czy uważasz że istnieją na forum osoby wynajęte przez producenta do promowania filmu?
2) Jeżeli uważasz że takowe osoby istnieją, uważasz ich postępowanie za słuszne?
3) Biorąc pod uwagę że jest to niedawno założone konto, ocenione 2 filmy w tym Ciacho 10/10, czy można Ciebie uważać za taką osobę?

ocenił(a) film na 1
AlmostGreen

@ Green

ad 1 To bardzo prawdopodobne. Jako że ludzie wybierając się do kina przy wyborze filmu kierują się bardzo często tzw. dowodem społecznej słuszności takie działania propagandowe (oj przepraszam-promujące) są jak najbardziej użyteczne.

ad 2 Ich postępowanie jest etycznie zdecydowanie naganne. Jednak w czasach w ktorych partykularna chęć zysku zawsze można stanowić wytłumaczenie taka postawa jest powszechnie akceptowalna.

ocenił(a) film na 1
blahablaha

A może mi ktoś powiedzieć gdzie można dostać taką robotę? Tzn. brać kasę za pisanie pozytywnych opinii nt. Ciacha? Nie jestem idealistą, a forsa się przyda.

ocenił(a) film na 10
blahablaha

jejuuu ale mi sie naprawde podoba . ludzie naprawde macie takie pomysly !!!a pewnie nawet nie ogladaliscie!!