3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91649
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Film beznadziejny i o niczym. Nie było na czym się pośmiać nawet po kilku piwach. Katastrofa i zupełnie nie polecam.

ania888

A ja polecam...ja za wiele przy komediach nie wymagam,zależy mi tylko na humorze,śmiesznych kwestiach,dobrym wykonaniu i bardzo dobrej grze.
Tutaj aktorzy zmienili wizerunek co lepiej wpływa na utożsamienie się z charakterem postaci.No wykonanie jak zawsze u Vegi jest bardzo dobre.
Film był tak głupi że aż śmieszny i to sprawiło,że mi się podobało.....zaś gdyby nie ta duża reklama z wykorzystaniem dużej ilości scen to na pewno nie znałbym większej ilości scen. xD

ocenił(a) film na 1
ania888

Zgadzam się z przedmówcą. Ten film to po prostu żenada.. Szkoda, że fatygowałem się do kina. Dowcip poniżej krytyki, nie wiem kogo to może bawić. Aktorzy grający w filmie nieźle się zeszmacili - czego się nie robi dla kasy... SZCZERZE NIE POLECAM.

ania888

Ja na film wybrałam się w zeszłym tygodniu i powiem, że może fabuła nie jest czymś powalającym, a raczej mało konkretna, to jak tu nie śmiać się z Karolka???
Ja szłam na ten film z zamiarem pośmiania się i moje oczekiwania zostały spełnione... chyba, że tak mało mi potrzeba by się pośmiać :)