PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91645
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho
ocenił(a) film na 1
DOROZALA

Gwiazd pełno. Aktora żadnego.

otis_tarda

Aż żałuję, że na Filmwebie nie ma opcji lubienia postów.

otis_tarda

Kot jest spoko

ocenił(a) film na 1
jem_ogoorka

Być może, natomiast w tym filmie jest znacznie poniżej spoko. Ktoś pisał o tym, że jego postać przypomina Stansfelda (granego przez Oldmana) z "Leona zawodowca". I teraz wystarczy porównać, jak Oldman - przecież nie holiłudzka czołówka - tworzy swoją postać, a jak Kot tworzy swoją. Ot, pałęta się po planie, równając do Żmudy-Trzebiatowskiej. Już nawet epizodyczna Stenka, też olewająca sprawę, radzi sobie lepiej.

Ot, myślenie "zagram w chałturze, dostanę parę złotych, nie będę się popisywał i wychylał". Efekty widać, wszyscy tak myślą i mamy rozrywkowe kino jakie mamy. W razie czego można wyciągnąć "Różę" i powiedzieć "patrzcie, gdy chcemy, to możemy tak robić". Jeden na pięćdziesiąt filmów.

Zresztą to samo widać w scenariuszu (pal sześć żarty analne - ale używanie starych tekstów z murów, np. o dochodzących facetach, bez choćby cienia zmiany, świadczy o lenistwie i braku pomysłu), reżyserii, montażu, soundtracku, etc. etc. No, ale Żmuda pokazała cycki, wielkie jak jej talent aktorski.

DOROZALA

gwiazdy ...dobre sobie

DOROZALA

a na programie tv na wirtualnej nawet sie nie pokazała ta pozycja na dziś na Polsacie. Chyba jakiś redaktor chciał ludzi uchronić przed obejrzeniem tego arcydzieła :-)

ocenił(a) film na 4
DOROZALA

Gdzie tu są gwiazdy?

ocenił(a) film na 6
DOROZALA

So True

ocenił(a) film na 1
DOROZALA

Dla mnie ten film jest obleśny! Zwłaszcza w scenach gdy Karolak jest nago i opisuje swoje obleśne upodobania.
Ale, że w takim filmie zagrał Kot i Stenka to po prostu jestem załamana. Tacy ludzie w takim gniocie?
A Małaszyński? Co to w ogóle miało być?
Rozbierająca się Żmuda-Trzebiatowska? Tandetny trik mający na celu zachęcić fanów cycków do przyjścia do kina.

ocenił(a) film na 1
Erna_Shorter

Jeszcze jedno, strasznie przykre dla mnie było to, że zaangażowali do tego filmu Kononowicza... przecież ten człowiek jest chory psychicznie i wyśmiewanie się z niego to potworność. :(