3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91649
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

tak jak w temacie ,kto wie?? Interesuje mnie mocno ta kom edia i czekam na nia od d;luzszego czasu

ocenił(a) film na 7
patrykfr

Z tego co mi wiadomo, to 15 kwietnia ma być premiera Ciacha na DVD

cathia7

Mam pytanie: Skąd wiesz ze premiera Ciacha ma byc 15 kwietnia? Gdzie mozna
przeczytac taka informacje?

patrykfr

Lepiej kupić 2 kg pasztetu na to samo wyjdzie tylko taniej.

patrykfr

Premiera Ciach jest: 06-05-2010:) I nie opowiadajcie głupot ze 15 kwietnia:P

ocenił(a) film na 4
patrykfr

A mnie zastanawia po co ktos chcialby tak zalosny film na DVD?

ocenił(a) film na 4
samotmarcin

nie wypowiadaj sie jak Cie film nie interesuje ok? ja chce go na dvd i wiele osob rowniez i nic Ci do tego.

ocenił(a) film na 4
elfik_5

Ojojojoj! Zapomnialem, ze mozna sie wypowiadac tylko wtedy kiedy sie cos lubi i ma cos pozytywnego do przekazania. Smieszy mnie jak ktos jedyne co potrafi odpowiedziec na jakas negatywna opinie to "jak cie sie nie podoba to sie nie wypowiadaj". Rownie dobrze moge powiedziec, ze jak Tobie nie spodobal sie moj post to nie powinienes go komentowac ;)
Dla mnie "Ciacho" bylo zalosne i wolalbym zjesc plyte DVD z tym filmem, niz postawic go na polce obok telewizora. Jak Ci sie cos w zwiazku z tym nie podoba to sie nie wypowiadaj, bo nic Ci do tego ;)

patrykfr

Premiera ma być 6 maja 2010. Już można zamawiać na Allegro. Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 4
darek1939

tylko że Ty wypowiadasz sie w temacie ktory nie dotyczy jakosci filmu i w pewnien sposob obrazasz osoby ktore lubia ten obraz. chcesz skrytykowac film ? jest masa takich tematow nie musisz walic posta w kazdym zeby to pokazac swoja niechec do tego tytulu...