PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105898}

Cinderella Story

A Cinderella Story
2004
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 69958
4,4 7 krytyków
Cinderella Story
powrót do forum filmu Cinderella Story

Po zobaczeniu tego filmu dostałem śmiertelnych drgawek. Po terapii polegającej na oczyszczeniu organizmu poprzez solidną dawkę rocka - odżyłem jakoś. Jeden z najgorszych filmów na filmwebie...

ocenił(a) film na 10
pozytywny_zawodnik

Ej wiesz co,jeśli uważałeś że gdy włączysz komedie romantyczną ujrzysz kryminał lub coś innego to jesteś dziwny.Jeśli wiedziałes ze to komedia romantyczna to po co ogladałes,jak teraz nie masz dośc d€zych powodow aby uzasadnic ze jest on beznadziejny...
Mi sie on strasznie podoba,oglądałam go tysiace razy i mogłabym obejrzeć go kolejne tysiące razy...wiem ze masz swoje zdanie i takie tam,doceniam to ale wg mnie beznadziejny i koszmarny film to taki gdzie wystepują same koszmarne osoby,jest beznadziejny tekst i obraz a nie taki gdzie jest ok.

ocenił(a) film na 6
pozytywny_zawodnik

Pozytywny zawodniku-
to film dla dzieci, czego się spodziewałeś? Uwielbiałam go jak byłam młodsza xD Teraz już takich rzeczy raczej nie oglądam ale czasami ^^
Jest więcej gorszych filmów na filmwebie. Uwierz mi...
A ta terapia rockowa z jakim zespołem ? xD

ocenił(a) film na 1
someone91

Bosh, naprawdę brak mi słów na Wasze wypowiedzi. To forum służy raczej do wypowiadania się o filmach ,a nie wjeżdżania na siebie. Film przewidywalny i prosty, ale można go obejrzeć. Raczej polecam dziewczynom, a nie facetom, którzy wolą bezsensowne strzelanie i wojenne klimaty.

ocenił(a) film na 8
pozytywny_zawodnik

ha ha ha .

ocenił(a) film na 10
pozytywny_zawodnik

Nie zgadzam się z twoją opinią. Dla mnie ten film był rewelacyjny..choć robi wiele nadzieji , że miłość może byc wieczna ... Taki miły ,przyjemny...dobra gra aktorska.(choc nie rewelacyjna) Typowa troche przesłodzona historia o kopciuczku . Nie wiem czemu ale ten film cos w sobie ma i naprawde nie wiem co że go kocham .

użytkownik usunięty
Szpila95

Haha, on pewnie myślał, że włączy komedię romantyczną i w pierwszej scenie babka nie będzie chciała uprawiać seksu i ją zabije piłą mechaniczną ;D A potem....śmiech na sali.

użytkownik usunięty

PS. Zaraz zaczynam go oglądać i sama ocenię.

Żalowy żal...podobno o gustach się nie dyskutuje, a Wy, ludziki, targujecie się jak przekupy czy film jest dobry czy do kitu albo wrzucacie sobie wzajemnie :( Może to forma terapii i leczenia kompleksów, nie wiem, ale za to wiem że na mnie zaraz posypią się gromy ;) Hehe, używajcie sobie ile zechcecie ale bardzo mi przykro bo nie mam zamiaru więcej zaglądać na to forum :D Nie widzę takiej potrzeby ponieważ reakcja tu obecnych jest banalnie prosta do przewidzenia, po co się stresować...
Aha, od moich rodziców się od...

mamusienka

Zgadzam się z "mamusienka " o gustach się nie dyskutuje można wyrazić swoja opinię....a wy od początku zachowujecie się jak ... obrażając się itp.. jaki to ma sens.. i czy to do czegoś prowadzi...? zastanówcie się trochę nad sobą bo aż wstyd....

ocenił(a) film na 1
pozytywny_zawodnik

Zgadzm się z pozytywnym zawodnikiem ! MASAKRA ! Nie oglądajcie tego !

pozytywny_zawodnik

Może nie majstersztyk amerykańskiego kina, ale świetnie odmóżdża i pomimo odmóżdżania da się oglądać n/t