Hej:) mam super fotki Chada Michaela Murray :D jeśli ktoś chce to niech mi poda maila to prześle:D
Hej! ja też bardzo, bardzo, bardzo Cie proszę!!! Uwielbiam Chada. Proszę prześlij mi jego fotki na tinciaw@autograf.pl
Proszę!!!!!!!!!!!!!!!
Hm byłabym wdzieczna za fotki :) ladnie prosze ;) moj mail to film@taira.ltd.pl z gory dziekuje i czekam z niecierpliwoscia ;) pozdrawiam
Ja też bym bardzo chciała. Mój email to mpranczk24@interia.pl. Będę bardzo wdzięczna:):):):):):):):):):)
ludzie co wy przecież nie możecie se poprostu wejść na gogle wyszukiwarka grafik i tam powinny być jego zdjęcia... ;)
Bardzo chętnie skorzystam z twojej propozycji i poprosiłabym o te zdjęcia:) mój e-mail: malabajka@vp.pl
może nie jestem bardzo zagorzałą fanką chada ale filmow i seriali w ktorych gra wiec tez cie prosze o te fotki :) aga1765@wp.pl
może nie jestem bardzo zagorzałą fanką chada ale filmow i seriali w ktorych gra wiec tez cie prosze o te fotki :) aga1765@wp.pl
ja bym chciala bardzo zoobaczyc te fotki pliskaa przeslij mi na meila olciaa89@o2.pl
jak tez bym bardzo chciała zobaczyć te fotki :D więc jakby to nie był problem to mój email kundziq@op.pl z gory thx:*
hej jek bys mogla mi je przesłać na maila kasiasen@interia.pl lub chockoll@wp.pl była bym bardzo wdzieczna:*