PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105898}

Cinderella Story

A Cinderella Story
2004
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 69959
4,4 7 krytyków
Cinderella Story
powrót do forum filmu Cinderella Story

Jaki ma tytuł pisenka która leci pod koniec filmu zaraz po Jimmy eat world Hear you me?

ocenił(a) film na 8
Peyton_2

Ta piosenka ma tytuł "May Angels Bring You In" :) Bardzo ładna tak wogóle :)

ocenił(a) film na 10
Peyton_2

Nieprawda!!Ta piosenka ma tytul "Hear you me" i pod takim tytulem ja szukaj:)Ja mam ja na kompie i caly czas jej slucham:)

ocenił(a) film na 8
KarolinnA

A ja mam ją własnie pod tytułem "May Angels Bring You In" i też jej słucham ciagle, ale chyba nie o tą piosenkę Ci chodziło Peyton...

meell

Jak miło że ktoś to zauważył:] No właśnie nie o tą!!! Mi chodziło o piosenke zaraz po tej 'Hear you me' czy 'May angels bring you in' jak tam chcecie;)

ocenił(a) film na 8
Peyton_2

Ja ją mam na kompie, bo już wiem o którą Ci chodzi :] Ta piosenka to: Friend - Kaitlyn. Ona też leciała w czasie, gdy Sam sms-owała z Austinem ;) Oczekuje podziękowań :P

meell

A moze ktos wie jaki tytol ma piosenka w najfajniejszym mmenci w filmie:P czyli na koncu jak on ja pocalowal? Bo sie w niej zakochalam ale nie znam tytolu. Prosze o pomoc!

ocenił(a) film na 8
a_siu_nia

No napewno chodzi Ci o "May Angels Bring You In", albo jak to mówią "Hear You Me", była mowa o niej wyżej, tylko sobie przeczytaj :P A jesli nie o tą Ci chodzi no to pewnie właśnie o "Friend"! Ja już nie wiem, bo tam dwie piosenki leciały! W czasie jak do niej podbiegł i jak ją pocałował...

meell

Wielokie dzieks:* ja zaczelam sciagac te piosenki dopiero po napisaniu posta:P Dlatego tak wyszlo;D