PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105898}

Cinderella Story

A Cinderella Story
2004
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 69960
4,4 7 krytyków
Cinderella Story
powrót do forum filmu Cinderella Story

Tzn. coś w stylu on, ona i amerykańska szkoła:) no i problemy miłosne:P znacie jakieś fajny tytuły??:)

ocenił(a) film na 10
annica_2

Napisze Ci kilka tutułów, filmów, które to miałam okazje obejrzeć i które są mniej więcej w stylu o którym piszesz. Ale prosze nie mylić ich z filmami które "gorąco" polecam :) ponieważ napisze te które pamiętam, bez względu na moje opinie :),które są różne. Chociaż nie ukrywam, że lubie sobie czasem obejrzeć coś takiego lekkiego, przyjemnego i np film Cinderella Story spodobał mi się :) :
Dziewczyny z drużyny (Bring it on); Szkoła Uczuć (A walk to remember); Sztuka rozstania (Get Over It); Wszystkie chwyty dozwolone (Whatever it takes); Uwierz w milość (How to deal); Piękna i szalona (Crazy/Beautiful); Zakochana złośnica (10 Things I Hate About You); W rytmie Hip-Hopu (Save the Last Dance); Książę i ja (Prince and Me, The); Córka prezydenta (First Daughter); Córka prezydenta (Chasing Liberty); Wredne dziewczyny (Mean Girls); Love Don't Cost a Thing; Idealny facet (The Perfect Man); Raise Your Voice, napewno "Pamietnik księzniczki" obie części i jeszcze inne ale w sumie ogólnie komedie romantyczne, niekoniecznie dziejące się w szkole czy na studiach :P ale też z rodzaju tych "kolorowych" :).
Pozdrawiam

film_6

Hej......masz moze film wszystkie chwyty dozwolone?.....odpisz na moj profil badz na gg 9663414

annica_2

Jeszcze goraco polecam Zwariowany piatek i Honey!Obydwa filmy doslownie super no i moze nie takie plytkie jak sie wydaje ale naprawde ciekawe!

ocenił(a) film na 8
Dzwoneczek

a ja bym jeszcze polecila "50 pierwszych randek" i "wroc do mnie" chociaz to drugie to troche mniej komedia ale tez suuper :)

Fluorescent

ja ze swojej strony Wimledon (moze nie o nastolatkach, ale ;)) i (kolezanka mnie juz ubiegla, ale po prostu koffam ten film :):)) - ZAKOCHANA ZŁOŚNICA (boski Heath Ledger ;))

ocenił(a) film na 9
annica_2

ja jeszcze dodam film cała ona z Fredim Prinzem zajefajny filmik :D:D taki lekki! polecam :)i pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 4
annica_2

ja mogę jeszcze dodać "Wyznania małoletniej gwiazdy", "Coyote ugly", "Zakręcony piątek", "Trzynastka" ..

ocenił(a) film na 4
annica_2

aha, jeszcze "You got served", "Dzisiaj 13, jutro 30", "Czego pragnie dziewczyna"

annica_2

hmm moze jeszce: wleki podryw, powiedz tak, lizzie mcguire, wieczny student :)

ocenił(a) film na 10
annica_2

Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów, Dirty Dancing 2 :) Clueless, Sleepover...

A tak w ogóle...

Nic dodać nic ująć - czy coś takiego :D

Życze miłego oglądania.

PS. The Cheetah Girls 2 (super film z muzyką i tańcem)
Napisz do mnie jak będziesz chciała napisy do tego filmu - bo inaczej będziesz mieć problemy z ich znalezieniem :)

GG:837221

ocenił(a) film na 10
Soulmate

jakby co to mam wiekszosc z tych filmow co tu wymienliscie ...
i kilka z tego\ z lektorem :):):):) JAkby co piszcie u mnie na profilq :P)

anusya

Hej.Jakie filmy masz z lektorem?Odpisz na moje gg:6688535. Chcę obejrzec jakieś takie fajne filmy, tylko nie wiem od czego zacząc. Z góry dziex. Pozdrawiam. Pa

ocenił(a) film na 7
annica_2

Hmmmm może jeszcze "Ona to on" całkiem sympatyczne!