PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105898}

Cinderella Story

A Cinderella Story
2004
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 69960
4,4 7 krytyków
Cinderella Story
powrót do forum filmu Cinderella Story

Jak czytałam (bardzo dawno temu) Kopciuszka Braci Grimm i oglądałam jeszcze w dzieciństwie bajkę to Kopciuszek musiał nosić łachmany i znosić inne upokorzenia. A w tym filmie ma komputer, komórke i wiele innych rzeczy. Przede wszystkim jego sytuacja nie wygląda na opłakaną jak w bajce czy w książce.

ocenił(a) film na 10
Martyna_5

Świetnie że zauważyłaś, jednak cieżko by było gdyby miała tak jak w książce, to nie po współczesnemu...
Pozatym ona była bogata, potem przyszła ta macocha, zabrała jej majątek, i Hilary (Sam) zyła sobie w domku z tamtymi,

W sumie to nie chce mi sie gadac juz na temat tego filmu...

Dziekuje

zielak99

Dziękuję za przyznanie mi w małym stopniu racji.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Martyna_5

Czemu się czepiasz takich szczegułów?? To akurat nie jest w tym filmie najważiejsze. A po za tym to jest współczesny Kopciuszek, mamy XXI wiek. Na którym ty świecie żyjesz??

anette_9

Po pierwsze naucz się pisać słowo ,,szczegułów''. Przydałaby ci się porządna lekcja ortografii. Po drugie radzę ci się nie wypowiadać na tej stronie skoro nie masz nic bardziej konkretnego do napisania. Po trzecie guzik cię to obchodzi na którym ty świecie żyjesz. I nie pisze się którym świecie tylko na jakim świecie, jak chcesz wiedzieć, ciołku.
A do twojej wiadomości ja również żyję w XXI wieku, tak jak z resztą każdy z nas, jeśli to do ciebie nie dotarło.
Nie chce mi się z takimi w sumie gadać.

Dziękuje

ocenił(a) film na 10
Martyna_5

Ty napewno nie będziesz mnie uczyła ortografi, i guzik cie to obchodzi jak pisze. Twoim zdaniem to co ty piszesz jest konkretne, (koń by się uśmiał) TO JESTEŚ W WIELKIM BŁĘDZIE. Denerwujesz się bo w końcu ktoś zwrócił ci uwagę, ty chyba naprawde nie znasz TEGO ŚWIATA. A skoro nie chce ci się gadać z ludźmi, to po co zakładasz temat na forum, zajmij się czymś pożyteczniejszym. A co do filmu, bo o tym tu jest mowa podtrzymuje swoją wcześniejszą wypowiedź.

anette_9

A ja nie rozumiem po co się wypowiadasz na moim temacie (nikt cię o to nie prosił). ,,A skoro nie chce ci się gadać z ludźmi to po co zakładasz..." wiesz miałam na myśli że nie chce mieć nic do czynienia z ludźmi twojego pokroju. Byś mogła opisać jak ty ZNASZ TEN ŚWIAT.

ocenił(a) film na 10
Martyna_5

Czepnełaś się tego jednego stwierdzenia jak rzep psiego ogona. Widocznie bardzo zabolała cię moja wypowiedź. :D:D:D I jakoś nie widze żeby ktoś inny wchodził na twój temat i dodawał komentarze. Gdyby nie ja nie miałabyś co robić. :D:D:D

anette_9

A żebyś wiedziała że mam co innego do roboty. Ale z resztą nie warto się kłócić o byle szczegół w filmie. Prawda??

Martyna_5

Skoro stworzyłaś ten temat to chyba chciałaś żeby się ludzie na nim wypowiadali, nie? No właśnie więc jak byś chciała wiedzieć to każdy sobie mógł w to wejść i napisać swoje zdanie. To nie jest temat tylko dla osób które myślą tak jak ty... Tak w ogóle wracając do tematu ten film nie miał być dokładnym odzwierciedleniem kopciuszka, tylko to miał być Kopciuszek XXI wieku.

Depeche

Martyno,nie byłabym taka pewna co do bogactwa Kopciuszka. Przypatrz się dokładniej:jeździ starym samochodem(no bo najnowszy model to nie był),ciuchy też jakieś takie jakby je po siostrach nosiła...Moim zdaniem Sam nie była jakoś specjalnie bogata. To raczej Austin miał większy majątek