... oglądałam go tyle razy i za kazym razem łezka kręci sie w moim oku:) aż wstyd się przyznac bo wiekszośc z osób uważa ten film za tandetny młodzieżowy szajs.Ale mnie się podoba:) i tyle 10/10 za Chada i ogólnie za film
Zgadzam się z toba w 100 a nawet w 200 %. Chad był super taki jak i film ja się na filmie popłakałam... A Ci co uwazaja inaczej niech sie zschowaja...
ja tez chetnie bym sie z nią zamieniła:):) zwłaszcza w scenie na balu i później na meczu
Racja, ten film jest extra. Ja też się na nim poryczałam; żal mi było patrzeć jak Sam (Hilary) płacze wtedy przed meczem gdy odbywało sie to żenujące przedstawienie, wszyscy się z niej śmiali. Potem pobiegła do domu i tam też płakała. No i na dodatek weszła ta przebrzydła Nora i skłamała Sam że nie dostała się do tej wymarzonej szkoły! To też było smutne...
Ale za to podobała mi się reakcja pracowników restauracji. :)))
Ja z Sam(Hilarry Duff) zamieniłabym się tylko na balu i meczu bo nie chciałabym mieć tak okrpnego życia jak ona...no i oczywiście zyłabym z Austinem(Chad Michael Murry)długo i szczesliwie
Film fajny, mi sie podobał, chociaż nie ukrywam że wole filmy sensacyjne. Ale ogólnie można siebyło czasem pośmiać wiec może być. Pozdrawiam i zapraszam do siebie :D
Hah ^^
W sumie to możemy sie jakos dogadać, Wy sobie weźmiecie tego ziomka a ja się z dziką rozkoszą zaopiekuje Hilary ^^
Chociaż swoją drogą dziewczyna od D.J.'ki też była fajna :D
Taki trójkącik...mhh
Oglądałam go z przyjaciółkami i wszystkie zgodnie płakałyśmy razem z Sam na tym okropnym przedstawieniu. Ja osobiście w czasie wejścia Nory(wtedy,kiedy powiedziała Sam,że jej pasierbica nie dostała się na wymarzony uniwersytet)miałam ochotę rzucić czymś w telewizor,ale na szczęście dziewczyny zajęły mnie czekoladą i obyło się bez zniszczeń ^^
A Norę zamknęłabym na zawsze w tym jej łóżku do opalania...
Ja też oglądam ten film, nawet kilka razy w tygodniu. Najbardziej lubie sceny na balu, przed rozgrzewką i mecz.
Pzdr
Scena balowa i mecz są najbardziej romantyczne z całego filmu. Nic,tylko patrzeć...i trochę zazdrościć. Osobiście uważam za najgorsze sceny z przedstawieniem i wszystkie z Norą
Super film:):)Az sie poplakalam jak byla na tym boisku i w ogole:)Super na balu wygladała :) Naprawde rewelacyjny;) Polecam:)
Ten film jest cudnowny!!!! Żadko kiedy filmy przypadaja mi do gustu, a ten mogla bym ogladac non stop :P i te sceny romantyczne mmm :):) w prawdzie troche bajeczka ale mozna sie przeciez rozmarzyc na momencik :) buśś,,, :*
Tak... bajeczka, no to ja za duża dziewczynka na bajeczki jestem ^^ nie no fajnie fajnie, ale zbyt różowo.
Jeden z najlepszych filmów tego rodzaju jakie oglądałem, też się popłakałem na pary scenach np jak się całowali w altance podczas balu, na meczu i jak wszyscy się śmiali z Sam po tym jak te cheerleaderki ją ośmieszyły a później jak nora okłamało ją że nie dostała się do Princestone(czy jakoś tak) ups, już sienie będę rozpisywał bo jeszcze tu ktoś ze znajomych wejdzie i będzie beka xD......... ;*
jak najbardziej myślę że film zasługuje na dychę. Ciekawa fabuła, świetna obsada , elegancki soundtrack. Oczywiście były małe wpadki , ale wybaczalne. Film przekazuje pewną treść , która odegrała już ważną rolę w moim życiu. Wiadomo że to tylko film ale ma on przesłanie. I stał się jednym z moich ulubionych filmów :)
pozdrawiam