PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105898}

Cinderella Story

A Cinderella Story
2004
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 69959
4,4 7 krytyków
Cinderella Story
powrót do forum filmu Cinderella Story

nie przepadam za filmami dla młodzieży, od czasu do czasu ogląda. i to drugi- po wrednych dziewczynach - który mi sie podobał. wredne dziewczyny były o wiele lepsze i ambitniejsze, ale ten film miał był taki piękny że nie mogłam oderwać od niego ocfzu, naprawde :) i to jedyny film dla młodzieży na którym się popłakałam :) ale duzo traci swoimi "super smiesznymi zartami", które można znależć w każdym z tego gatunku (np. te dwie ciamajdowate siostry. miało być śmiesznie, a wyszło żałośnie, i było tego więcj) nie rozumiem nominacji duff do maliny. nie uważa ją z złą aktrorke (jak to było kiedyś - naprawde jej nie lubiłam), ani za jakąś super-utalentowaną, a w tym filmie pokazała się z dobrej strony. chiociaż nie będe z góry jej oceniać, bo mało filmów z nią widziałam
pozdro

wybryk_natury

nie, nie pokazała sie z dobrej strony, ale nie wypadła ąz tak źle żeby ją nominować
tak lepeij :)

ocenił(a) film na 9
wybryk_natury

Film mi się spodobał, jednak masz rację Wredne dziewczyny były lepsze;] Mimo to lubię Hilary, a film polecam na np. deszczowy wieczór czy coś takiego. Świetna rozrywka;)