PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105898}

Cinderella Story

A Cinderella Story
2004
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 69959
4,4 7 krytyków
Cinderella Story
powrót do forum filmu Cinderella Story

super film

ocenił(a) film na 10

na początku nie chciało mi się go oglądać, ale gry obejrzałam strasznie mi się spodobał, nawet nie sądziłam że może być taki fajny.

ocenił(a) film na 8
Trisha_2

a ja go juz ogladalam tyle razy ze prawie na pamiec go znam :D

naprawde... cinderella story chyba mi sie nigdy nie znudzi :))

a ta pierwsza scena jak pokazuja CHADA.. mmmmmmmmm..... :) jak wychodzi z tego samochpodu tak ladnie ostrzyzony (ladniej niz w pogodzie na milosc a pierwszej serii) taki ogolnie przystojny to az dech zapiera!

hilary troche moim zdaniem sztucznie grala no ale to mi nie przeszkadzalo za bardzo. w kazdym razie w lizzy mcguire gra chyba o wiele lepiej

naciagana rola rhondy jako "dobrej wrozki" ale uwielbiam takie filmy-bajeczki ktore w rzeczywistym swiecie nigdy nie beda miec miejsca niestety..... :((

pomysl na film swietny, dosc dobrze zagrany, fajne pioseneczki hilary i cudowne aczkolwiek przewidywalne zakonczenie, jak dla mnie 10/10

:)

Fluorescent

dokładnie... chociaż wg mnie hilary nie grała sztucznie
a poza tym to juz kilka razy pisałam, że nei lubie filmów dla młodzieży, ale ten moge oglądąć dziesiątki razy ;) przewidywalny, miejscami żałosny (o tym pisałam już w jakimś temacie) ale piękny!!! nie moge sie powstrzymac i oglądam fragmenty prawie codziennie ;) pozdro