PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300714}
5,5 185  ocen
5,5 10 1 185
City of Rott
powrót do forum filmu City of Rott

Durnota na max

ocenił(a) film na 1

Jeśli ktokolwiek będzie miał zamiar to oglądać szczerze radzę odpuścić. Tego nawet nie da się ogarnąć słowami

ocenił(a) film na 6
Guliwer_2

Niby dlaczego? Animacja o zombie w całości stworzona przez jedną osobę (i trzeba przyznać, że wytrwały był koleś, że nawet na DVD wydał, a nie rozprowadzał po internecie).

Dla miłośników gatunku w sam raz, jako smaczek, ciekawostka, dobra zabawa. Mnie się podobało :)

ocenił(a) film na 4
Pinokio1983

Jestem miłośnikiem gatunku i mi się nie podobał, film jest strasznie monotonny, wciąż pojawiają się te same motywy aż do znudzenia. Animacja wygląda fajnie, ale mniej więcej w połowie filmu zaczynała mnie nużyć, wszystkie walki i zombiaki zaczynają wyglądać jednakowo. Bohaterowie są nudni i wszyscy mają prawie identyczny, głupkowaty głos, nie okazujący prawie żadnych emocji. To że wszystko tworzył jeden człowiek w tym przypadku jest wadą która rzuca się w oczy, przydałby się jakiś scenarzysta i dubbling.

Guliwer_2

Mi także się podobało - świetny filmik, jeśli można to nazwać filmem. Tak naprawdę to chodzi o podwójną mentalność dziadka - naprawdę rozwala i zabójcze to jest dla zombiaków...