PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=174569}
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 35949
6,7 21 krytyków
Clerks: Sprzedawcy 2
powrót do forum filmu Clerks: Sprzedawcy 2

W filmie co drugie słowo to przekleństwo..Żarty słabe,film ogólnie beznadziejny i bardzo BARDZO zboczony.NIE POLECAM + wyśmiewanie się z innych filmów mnie zdenerwowało najbardziej -.- cholerka,takie mądrale to niech sami wymyślą b.dobry film a potem niech wyśmiewają! Lekkomyślna banda idiotów-tyle mam do powiedzenia na temat tego filmu.

ocenił(a) film na 9
kaate2009

Ja natomiast polecam bardzo. Bym zacytował z poprzedniego postu co najbardziej mnie rozbawiło, ale autor się za bardzo nie rozpisał. Film widziałem z 10 razy i za każdym razem bawi tak samo. :D Cytując - "Piątka z, krrwa, plusem." czy też z angielskiego "Fuukin' A".

ocenił(a) film na 9
kaate2009

Ty jajca sobie robisz, czy naprawdę z ciebie taka sztywniaczka roku? Clerks 2 to 2ga najlepsza komedia po Clerks 1. OGLĄDAĆ!

ocenił(a) film na 10
SteveFox

OGLĄDAĆ:) zajeb*sta komedia, oglądałąm chyba 200 razy i za każdym razem śmieję się tak samo:) Trzeba rozumieć ich wypaczone poczucie humoru:)

użytkownik usunięty
kaate2009

Ojej, ojej. Pogłaskał bym po głowie, gdybym mógł.

ocenił(a) film na 6
kaate2009

Troche dystansu, nie bierz życia zbyt poważnie, bo cie zje.

kaate2009

Jeżeli nie rozumiesz filmu to najwyrażniej musisz obejrzec go jeszcze raz ... polecam .

ocenił(a) film na 9
kaate2009

Swietny film dla ludzi ktorzy wiedza co to ironia i zlosliwosc,cechy ludzi inteligentnych.

ocenił(a) film na 10
yossarian3x

Nic dodać nic ująć:)

ocenił(a) film na 9
kaate2009

I w sumie jestes idiotka totalna bo chcesz od fikcyjnych postaci aby wymyslily film...Rysiek z Klanu zyje,nie martw sie.

ocenił(a) film na 2
kaate2009

W pełni się zgadzam. Żarty w tym filmie mogą podobać się tylko nienormalnym dzieciom z gimnazjum. Wulgarne, proste, głupie, bez polotu. Smith puka w dno od spodu.

ocenił(a) film na 9
radek_83

"W pogoni za Amy" zarty sa za to lekkie i pieszcza zmysly jak cieply szept nastoletniej kochanki w letni wieczor.No ja Cie prosze...Oceniles "szklana pulapke 2"na 9 a mimo to nie okreslam Cie mianem "nienormalnego dziecka z gimnazjum"...

ocenił(a) film na 2
yossarian3x

Szklana pułapka 2 to idealny film akcji.Stąd moja wysoka nota. Może nie określasz mnie mianem nienormalnego dziecka ale wyzywasz innych użytkowników od idiotów. A co do filmu to o ile w pierwszej części żarte też były wulgarne, to trzymały poziom i były inteligentne. Czego nie można powiedzieć o tych w drugiej części.