PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714528}

Coś za mną chodzi

It Follows
2014
5,7 60 tys. ocen
5,7 10 1 60437
7,3 81 krytyków
Coś za mną chodzi
powrót do forum filmu Coś za mną chodzi

Cześć warto iść na film? Był ktoś?

dryzio

Moim zdaniem warto. Nie jest bardzo przerażający ,bardziej film psychologiczny niż horror.
Muzyka,klimat i zdjęcia - te 3 czynniki sprawiają że ten film jest niezwykły.

użytkownik usunięty
dryzio

Nikt nie był, niestety.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
dryzio

tak , idź obejrzyj, fajna fabuła, nietuzinkowa, ale strachu wielkiego tam nie zaznasz:)

kasiagda71

szkoda bo lubię się bać :)

ocenił(a) film na 6
vince25xx

gdzie mnożna obejrzeć on line z napisami pl ? Dzięki z góry za pomoc

ocenił(a) film na 3
dryzio

Widziałam ten film. Jak zobaczyłam trailer, to myślałam, że film się fajnie zapowiada. Jednak mi do gustu nie przypadł. "Klątwa" nie jest w zasadzie wyjaśniona ( miałam nadzieję, że wspomną skąd to się bierze). Sam pomysł jest dosyć fajny, jednak dla mnie film nie jest jakby dopracowany. Dla mnie to była raczej czarna komedia :) Pewnie polecą hejty, ale to tylko moje zdanie. Innym mógł się podobać :)

ocenił(a) film na 9
dryzio

Tak, warto iść w filmie cały czas panuje atmosfera napięcia bo nie spodziewasz się kiedy coś wyskoczy albo się pojawi. Zwiastun nie ukazuje grozy tego filmu. Po mimo wielu różnych dziwnych i niepokojących scen film jest naprawdę dobry. Po obejrzeniu tego filmu miałam "schizę". Jedynym nie zrozumiałym elementem było dla mnie dlaczego "zjawy" były ubrane na biało lub były całkiem nagie. Film naprawdę warto obejrzeć a szczególnie wieczorem lub nocą w kinie gdy musisz do domu wrócić na nogach wtedy będziesz mieć obawy :P