Film jest naprawdę słaby, nie ma w nim nic, co może powodować uczucie choćby napięcia, a na pewno nie strachu. Fabuła jest przewidywalna, nie ma w niej nic nowatorskiego. Muzyka tylko irytuje, jest tragiczna, jak i cały ten film. Ogólnie nie polecam.
Przestrzegam was przed tym filmem i zmarnowaniem kasy na bilet :)
Uwielbiam horrory, ale ten był najgorszy jaki widziałem. Wszystkei straszne sceny są w trailerze.
Przez cały film tylko jeżdzą samochodem z miejsca na miejsce. Dialogów mało, a groza jest wywoływana jedynie przez muzykę i to tylko w kilku momentach.
Finał totalnie beznadziejny. Pomysł fajny ale realizacja do kupy.
Przestrzegam was przed tym komentarzem i marnowaniem czasu na czytanie go :)
Nienawidzę wypowiadających się ignorantów i z natury ich omijam, ale ten jest jednym z najgorszych jakich widziałem. Nie ma nic ciekawego do powiedzenia.
Przez cały post tylko gada bzdury i od rzeczy. Treści mało, a idiotyczne uwagi wywołują grozę. I to co chwila.
Ostatnie 2 zdania totalnie beznadziejne. Chęci były ale co z tego, skoro nie wie się o czym się mówi?
Zalogowałam się specjalnie żeby napisać co myślę. Tak idiotycznego filmu nie widziałam nigdy, a już na pewno nie w kinie. Naprawdę najgorzej wydane pieniądze od bardzo dawna.
Widzę kolejny pretensjonalny idiota. Film jest okropny, nie ma nic do zaoferowania. Próby szukania drugiego dna są nadinterpretacją i patetycznym dowartościowywaniem swojego "dobrego gustu". Również nie polecam.
Kurczę, rozgryzłeś mnie. Dałem 8 tylko po to, żeby się popisać przed światem i podbudować swoje ego.
Może teraz opowiesz mi o tym mitycznym "drugim dnie"?