Według mnie ,konwencja tego filmu była taka, iż na spokojnym osiedlu mieszkała grupa nastolatków -Jay z przyjaciółmi. Pewnego dnia Jay spotkała sie ze swoim chłopakiem , Hugh. Zrobili TO a on potem zakrył jej twarz i poddusił tak , że zemdlała . Obudzila sie związana do krzesła i on do niej powiedział , że od teraz coś będzie ją prześladować dopóki nie zrobi TEGO z kimś innym i odwiozł ją do domu... Od tego czasu Jay żyła w ciągłym strachu , gdyż prześladowały ją zjawy, chodzili za nią wszędzie . Reszte zobaczycie sami ...
według mnie , interpretacja jest taka , że była klątwa która przechodziła na kogoś po stosunku i od tego czasu prześladowały go różne mary . Na końcu filmu mamy scenę , jak Paul i Jay idą za reke , a na nimi czai się zjawa. Stało się tak dlatego , iż uprawiali seks.
Film jest cukierkowym amerykańskim filmem , bynajmniej fabuła byla zaskakująca i nieraz zjeżył mi się włos na głowie .
Pamiętajcie , iż to tylko moja interpretacja i nie musicie się z nią zgadzać , kazdy ma swoją opinię .