7,4 249 tys. ocen
7,4 10 1 248589
6,0 33 krytyków
Constantine
powrót do forum filmu Constantine

Jestem świeżo po premierze filmu i muszę przyznać iż jestem zawiedziony postawą społeczności filwebowej, która ani słowem jeszcze nie wspomniała iż w "Constantine" pojawia się Gavin Rossdale - wokalista nie istniejącego już zespołu Bush!! Ach, to był widok... :D

użytkownik usunięty
Ecnelis

kurde, nie tylko Ty wiesz o Bush i o tym ze Gavin tam gra...

użytkownik usunięty

zreszta wystarczy spojrzec na obsade...wymieniaja wszystkich

ocenił(a) film na 9
Ecnelis

No kurde nie tylko ja wiem, nie da się ukryć. :P Na obsadę także patrzyłem... ;) Ale obecność Gavina po prostu wymaga rozwinięcia tematu, uwypuklenia. :D

Ecnelis

O dziwo ja też nie wiedziałam, że w filmie gra Gavin. Poszłam do kina i przyznam, że byłam zaskoczona jego rolą. Ale jakże to byłe pozytywne zdziwienie :))

ocenił(a) film na 9
Ecnelis

A ja o mały włos nie krzyknąłem "Ooooo, Gavin!!". Na szczęście jakoś się powstrzymałem prostując się jedynie na fotelu... :D

Ecnelis

Ja miałam inny okrzyk: "O, kurwa!"... Taki że się ludzie przede mną obrócili i poprosili o ciszę :P

ocenił(a) film na 7
Ecnelis

hehe, no dla mnie tez to było niemałe zaskoczenie, siedze sobie w kinie na filmie a tu w roli Balthazara pojawia się Gavin Rossdale... to jego perwszy wystep, naprawde niezly!

użytkownik usunięty
Ecnelis

po prostu bardzo dobrze go dopasowali do roli....albo rolę do niego...szczerze mowiac nie znalam kolesia, ale po filmie juz znam:) jednym słowem super.